01

Jeg overvejer at begå et bankrøveri eller et indbrud i næste uge, hvis vejret holder. Bare fordi jeg kan!
Da vi lå på neonatalafdelingen med ungerne, lærte vi at skolde alt efter brug, og den vane har vi taget med hjem. Og når man står og skolder mælkeflasker kl. 3.30 om natten, smutter det altså ofte med det der varme vand.. Oftere end ikke.
Så jeg er ret sikker på, at jeg ikke har nogen fingeraftryk for tiden! Jon heller ej! Vi kunne blive de nye Bonnie og Clyde – plus børn!

I nat har jeg sovet omkring tre kvarter i alt. Ungerne bliver større pg større og dermed bedre og bedre til at råbe op om natten – bare fordi.
Hugo er pissed over, at han stadig skal have en sonde siddende dér midt i face, når hans søster er frikendt, så han piller i tapen, hvilket gør naller, og så rammes han selvsagt af dårligt humør…
Odense Teater har været skide-cool, så Jon er først rigtigt startet job i dag, så jeg legede martyr og lod ham sove.
Og da ungerne sov formiddagslur, gav jeg mig til at indrette børneværelset.
Halvdelen af dette indlæg er i øvrigt skrevet, imens jeg sidder og stereo-ammer. Der er alligevel ikke meget, man kan bruge hænderne til, når man er spændt for foderbrættet, og bar(m)en er åben.
Jeg satser på at blive sådan en pikke-irriterende overskuds-mor og takker mit fem år gamle søvnproblem for, at jeg er vant til at klare mig på vågne nætter. (Ring mig op igen om en måned …).
That being said: Jeg har lige smidt vores gulvtæppe OG alt mit tøj til vask, da Hugo valgte at sende en byge af fæces afsted, netop som jeg lempede på bleen for lidt siden.
Vi har i øvrigt valgt at placere skiftebordet lige bag sofaen i stuen…
Vi skifter mellem 16 og 25 bleer om dagen, så det er lidt træls, hvis man skal helt ind i et andet rum hver gang.
Så må vores hjem blive ELLE Decoration-værdigt næste år. Eller i 2016, måske.

Eftermiddagen blev brugt på gåtur med ungerne i Bugaboo’en (verdens 8. vidunder! Lortet vender på en tallerken!) og svigermor by my side.
Verden var min østers, som jeg sad der i solen med nyvasket hår, spiste en sandwich og drak en cola, mens nutella-miraklerne sov sødt i kareten! Ekspress-hygge på 35 minutter, så vi kunne nå hjem til foderbrættet inden kl. 15.00.