Berta <3
Berta <3

Mine fødder har genfundet deres rette størrelse. Jeg passer atter en str. 37,5!
Nuvel, jeg har faktisk stadig lidt vand i benene, så i de forkerte sandaler KAN mine fusser godt minde lidt om skinke. Men længden passer! Og væskeophobningerne MÅ sgu da snart fucke af.
Derfor takkede jeg “Ja, ja, åh, Gud, JAAAAAAH”, da jeg modtog en invitation til kollektionssalg hos Louboutin. Jeg så desværre først mailen sidst på dagen, så jeg gik glip af det helt store udvalg, men jeg lykkedes med at få grabberne i et par fantastiske, højhælede sandaler, som jeg længe har lavet trutmund til på nettet, men ikke haft råd til. Se dem her.
Nu er de mine, og det eneste, der mangler, er at jeg generobrer evnen til at gå i stiletter. Og dét snapt, da ELLE Style Awards altså er på mandag!

I dag skal både jeg og ungerne til kiropraktor. Jeg skal have knækket kroppen på plads efter at have båret dem, og de skal have mini-nakkemassager for det samme. Jeg fik min første behandling i sidste uge, og jeg har aldrig prøvet det tidligere.
Da Kamilla Holst, som vores smukke behandler hedder, knækkede først min ryg, så min nakke, min lænd og mit bækken, lød det, som når man lader al sin aggression gå ud over en boblekuvert! Helt crazy. Og bagefter havde jeg det meget bedre!

Og så er jagten gået ind på dåbskjoler, hvilket ikke er nogen helt let opgave.
Barylerne skal døbes på Jons og min 1-års bryllupsdag d. 15. juni hos min familie på Als. Det bliver kun de allernærmeste slægtninge som gæster, og jeg har bestilt solskin og grillpølser til bagefter, så jeg glæder mig helt tumpet.
Jon synes, det var drag-agtigt, at Hugo skulle i kjole på dagen, men jeg synes, at de ville ligne et incestuøst bette brudepar, hvis vi klædte Berta i lang, hvid kjole og Hugo i bukser og hvad man eller kan få, der minder om en skjorte til én, der vejer 5 kilo.
Så kompromisset bliver, at begge unger bærer dåbskjole. Og indenunder har Hugo så en lillebitte bodystocking med Manchester Uniteds logo på. Bum! Everybody wins!

Forresten er der sket noget vildt!
Jeg er blevet nomineret i kategorien ‘Bedste Blog’ til Børn I Byen-prisen, og jeg er oppe imod nogle ordentlige sværvægtere!
Man kan stemme på én af os her! Fell very free! ?

Og så er det i morgen, jeg er vært ved et lille event i Magasin fra kl. 17 – 19. Please drop by! Tilmelding er ikke bydende nødvendigt.
Desuden har jeg opdateret BADEVÆRELSET.