Se mig, se mig, jeg poser slet ikke!
Se mig, se mig, jeg poser slet ikke!

Okay, NU bliver det vildt!!
I dag skal familien Lei Lange nemlig ud i noget så voksent som at hente vores første bil! Haha! Kæft, jeg glæder mig!
Vi har henover sommeren fået lov at teste en Ford C-MAX, og i den skal vi land og rige rundt, kan jeg godt sige jer!
Vi starter med Samsø i weekenden, og senere venter Skagen, Als, Djursland, Gilleleje, Herodes og Pilatus, og det bliver OPTUR!

I går havde vi ryddet kalenderen. Vi er begyndt at aftale faste, ugentlige, aftalefri dage, da vi ellers ville have gæster og folk helt op til albuerne døgnet rundt.
Så vi benyttede os af solens milde væsen og gik en tur i Botanisk Have. Her fandt vi et lille stisystem helt nede ved søen, hvor der var en masse høje skvalderkål og ingen andre mennesker, så der sad vi og følte os som den lille grimme ælling helt væk fra verden midt i København.
Bagefter gik vi på den nye Cock’s & Cows på Jarmers Plads. Det er fantastisk, at de har åbnet et nyt sted, så vi ikke med skamfuldt bøjede hoveder gang på gang skal bekymre os om, hvad personalet nu tænker, når vi kommer og spiser burgere IGEN! Fremover kan vi fordele vores besøg på TO restauranter og dermed virke lidt mere i balance. Det er great! ?

Og så er der i øvrigt sket noget vildt herhjemme. I kommer til at tro, det er løgn, eller at jeg er blevet betalt for at skrive det her. Min integritet er vitterligt på spil …
Men dette er ikke et sponsoreret indlæg, blot den skinbarlige virkelighed.
Der er sket det, at vi i morges modtog vores første kasse fra Årstiderne. ‘Low Carb Kassen’! Jep, jeg ved det, nu hader I mig…
Det er et valg, vi har truffet ved et lille familieråd, fordi vi er trætte af at købe ind hele tiden, og så er vi dårlige til at finde på nye ting at lave til aftensmad, og efter ungernes komme bliver det tit noget nemt med pasta. Og når jeg i forvejen dagligt indtager en slikmængde svarende til, hvad en gennemsnitsstor SFO sætter til livs ved en fastelavnsfest, ville det måske ikke gøre noget, hvis jeg i det mindste fik sund mad én gang om dagen …
Jeg skriver i øvrigt dette, mens jeg spiser en Nutella-mad.
Nu må vi se, om min krop slår ud og mit hår falder af, når al den sundhed rammer mit uhærdede legeme.
Fingers crossed! Og god onsdag! ?