20140602-203701-74221395.jpg
Weekenden er hedengangen, men hvad betyder det, når man netop er ankommet sin barndommens gade, Sønderborg, og ens fars kone har lavet MM-ekvivalenten til at slagte fedekalven og frejdigt serverer bøf med nye kartofler og Knorr’s bernaise (det ér altså den bedste!) og til dessert: Jordbær med nougat- og chokoladeis!
I lørdags charmerende min svigermor mig med profiteroles og søndag var vi til grill i haven i Vallensbæk hos en af mine yndlingsveninder, som satme serverede Vienetta-is for my pleasure!
Fuck low carb! Den her slags kost er satme bollehåndtag og fedtet hud værd any day of the week!

Lige nu ammes der unger, og når de sover, drøner min ægtemand og jeg er smut ned over grænsen for at ribbe Fleggaard for alt, hvad de ejer og har i Kinder Maxi, billige bajere og dåse-cola, imens mit faderlige ophav og hans livsledsager våger over vort sovende afkom. To timer alene med Jon uden unger! That’s a first!

Aftenens indlæg bliver ej af de lange (dog forfattet af Lange). Blot en hilsen fra sønderjysk bliss krydset med kulinarisk optur og alsisk solnedgang.
Hav en dejlig aften! ???

20140602-204157-74517227.jpg