20140610-223008-81008535.jpgJeg er jo en egoistisk krampe! Et overfladisk fjols!
Mine unger skal døbes på søndag. En begivenhed, som jeg længe har set frem til med stor entusiasme. Jeg har diskuteret og sågar indgået kompromis med deres (lækre) far om deres påklædning!
Men midt i al den snak og glædning, har jeg haft så skidetravlt med at vælge min egen kjole til festivitassen, at jeg kraftpetervælte’me har glemt at købe deres!?
Jeg har hundrede gange på nettet stirret mig blind på alle dåbskjolerne fra Oliprik, og jeg havde besluttet, at det måtte være der, de skulle findes, men har jeg sat Bugaboo’en i omdrejninger og fundet frem til butikken? Nope!
Har jeg derimod tre konkurrerende kjoler liggende på sofaen i børneværelset, alle i en størrelse 32 år? Yessir! Kæft, mand…
Jeg har købt et blomstret, todelt sæt på Asos, som er så smukt og sommer-agtigt, men det blev skrottet, da jeg kom i tanke om, at det nok ikke er passende at vise mavse i kirken, uagtet hvor fint, den er kommet sig over ynglens tilberedelse.
Derfor gik jeg på Me & The Met (Jeg KAN ikke stå for, at de leverer indenfor en time. Jeg føler mig som Beyoncé inden en koncert, når de gør det!), hvor jeg tabte mit hjerte til den fineste, lange sommersag fra MM6.
Og i dag har jeg så forelsket mig hovedkuls i en smuk én fra det danske mærke Six Ames, som får mig til at føle mig som en sommerdronning.
Kompromisset er blevet, at Asos ryger retur til afsenderen (så sparer jeg da de penge), Six Ames tager jeg på til middagen aftenen før dåben (det bliver den officielle fejring, da folk skal retur til KBH søndag halvtidligt), og så kommer MM6’eren med i kirke søndag formiddag!
Perfekt! Alle er glade (eller, JEG er), men ungerne kan jo for helvede ikke blive præsenteret for Vor Herre i blerøve! For pokker, MM…
Så i dag skal det ske! Kryds fingre for, at butikken har åben og har kjoler på lager!

I går havde jeg jo mødregruppepremiere, og det i eget hjem! 4 voksne og 8 børn! Godt, jeg fik støvsuget, for der lå jo unger overalt! Det var ret trippet og hyggeligt.

Aftenen blev tilbragt i det bedste selskab i Ørstedsparken! Jon havde stadig tømmermænd, men jeg har også forklaret ham, at når man drikker sprut for fire byture på én dag, er det også kun fair, at man er døende i fire dage efter. Vi købte pizza og sushi i Nansenagade og satte det til livs i solen. Oh, joy!
Det er i øvrigt så længe siden, jeg har haft en rigtigt retskaffen bøhmand på, at jeg faktisk var lidt misundelig på hans tømmermænd. Åh, at vågne op dagen efter en mindeværdig nat, hvorfra man intet mindes, drikke cola og spise pizza og hovedpinepiller hele dagen, mens man ser SerieSøndag på TV2 Zulu og sms’er undskyld til alle dem, man dummede sig overfor i nattens løb. Det kan sgu noget! ?
Jeg har engang ringet og bestilt den billigste pizza på kortet, bare for at kunne få halvanden liter cola leveret. Pizzaen smed jeg ud, jeg havde absolut ingen appetit. Men de 25 meter ned på hjørnet til kiosken efter drikkevarer til at dulme smagen af våd hund i mundhulen, var mig uoverkommelig.

Nåh, jeg kan ikke blive ved at hænge her med jer, nu skal jeg sgu have købt de dåbskjoler! Wish me luck! ?

Man kan også følge med på Indtagram: @mmleilange