IMG_7550-1.JPG
Så kom pakkeposten fra DHL, den dummme skid. Han så ellers så flink ud, da han trådte ud af elevatoren ved vores lejlighed, og han smilede stort, da jeg mødte ham med armene i vejret og udtrykte min begejstring med et ‘Yaaaaaay!!’, da jeg modtog min forsendelse fra Zara. Jeg var ellers NÆSTEN parat til at tilgive ham, at jeg havde siddet og ventet på ham indendøre helt til kl. 15.30, fordi DHLs politik forbyder deres kunder at have andre planer de dage, man modtager sine pakker.
Men han var en ulv i fåreklæder, den pakkegut. Han kom nemlig med alt for småt tøj… Det lignede til forveksling det, jeg havde bestilt, og størrelserne stemte ifølge mærkerne overens med det, jeg plejer at passe. Men hele baduljen var for småt. Den fusker… Jeg ved ikke, hvordan han gjorde det, men det var ikke pænt gjort. Og så lige op til weekenden. Hvor jeg har købt ekstra Vild Med Dans-knas…