Facebook-20141025-082626

Jeg har lige lagt ungerne og sat mig ved min Surface for at få kigget lidt på bloggen. Som baggrundsstøj har jeg tændt for TV2, som lige nu har gang i ‘Knæk Cancer‘, hvor der samles en masse penge ind til at få udryddet den forfærdelige sygdom, som vi desværre alle sammen kender og hader.
Jeg kunne ikke undgå at tude, da jeg løftede blikket fra den ene skærm til den anden og i samme øjeblik blev mødt at et ungt par i slutningen af tyverne, som er forældre til to små børn på under fire år. Og faren har kræft. Og kan ikke gøres rask. Og det er jo slet, slet, slet ikke holde ud.
Så tænkte jeg på, hvordan jeg jo i løbet af denne måned er begyndt at tjene penge her på bloggen, og jeg tænkte, at I, som hjælper mig med det ved at læse mine beskedne indlæg, sikkert ville synes, det var helt fint, hvis nogle af de penge gik til noget lidt mere relevant end Sticks fra Magasin (intet ondt om jordbær og nougat dyppet i chokolade!) bare engang imellem, så jeg ringede til deres callcenter (hvor jeg talte med den i øvrigt fremragende og meget venlige sanger, Rasmus Walter) og donerede 1.000 kr.
Og de penge er altså nogle, I har tjent, så TUSIND TAK FOR DET!

Hvis andre skulle få lyst, kan man donere nogle flere penge til det fine formål, så kan man eksempelvis meget vel sende ordet KNÆK til 1234. Så sender man 150 kr.
Man kan også ringe 90 56 52 12, hvor man så donerer 150 kr.
Hvis man vil donere mere end det (og i tilgift tale i telefon med en dansk kendis), skal man ringe til 70 15 05 05.

Rigtigt god lørdag!
Drik en sjus, spis en skumbanan og kys én eller anden i aften! LOV MIG DET! Det hele er sgu så skrøbeligt! <3