mette-marie-lei-lange

I dag har jeg fået lov at lave en instagram-takeover på Stylista.dks instagram-profil! Det betyder i al sin enkelthed, at det bliver mig og ikke dem, der deler billeder på deres konto fra min dag i dag. Dog vil der nok forekomme en vis censur …
Formiddagen er gået med endnu en omgang ‘Fang Regnormen’, der ikke lykkedes. Lægen ville ikke godkende den ellers skidesmarte “tisfangerpose”, I var mange erfarne mødre, der anbefalede – hun vil have det rent fra kilden. Heldigvis er knægtens feber i mellemtiden forsvundet, så nu giver vi det lige til op ad eftermiddagen, og så tager vi en ny snak med lægen.

Anyway, nok om det pis (pun intended).
Udover at lege insta-pirat, er jeg i dag også med i en artikel på Stylista.dk. Her svarer jeg på nogle spørgsmål omkring mine planer for fremtiden, så hvis nogen skulle være nysgerrige på, hvad jeg har tænkt mig i det nye år, når min barsel slutter, og jeg atter skal til at være en del af samfundet, så kan man jo med fordel klikke ind og læse artiklen lige her.

Jeg har siden den spæde start for et års tid siden været ret stor fan af Stylista.dk, der er startet af blandt andre Camille Berner, som er min tidligere kollega. Hun var nemlig digitalredaktør på Eurowoman, mens jeg var det på ELLE, og hun var ret god til det, så jeg blev lidt glad, da jeg hørte, hun havde sagt op. 😉

Jeg håber, I vil følge med på Instagram i dag: @stylistadk