Hello hverdag :-)
Hello hverdag 🙂

Hjemme fra Barcelona startede hverdagen atter i dag. Inkluderende gråt og koldt vejr i København med indkøb i Netto og frokost med min hubby på Cock’s & Cows.
Efter burger hoppede Jon op på sin jernhest og red ud på Østre Gasværk. Siden premieren er alle hans eftermiddage blevet slugt af dubleringsprøver, hvorefter han kommer hjem og spiser aftensmad for at drøne tilbage til teatret og spise fandango.

Da han havde forladt børnene og mig, gik jeg mig en sjælden tur i Kongens Have. Jeg er jo som bekendt bondet født og kvajet opdraget, og da jeg har slået min barndoms folder i Guds vaskeægte fri natur på det sydligste Als, har jeg det generelt lidt svært med parker, da jeg føler, de er naturens svar på tatoverede øjenbryn. Det virker lidt kunstigt…
Men i dag var haven indhyldet i tåge, og alle de gyldne, brune, røde og visne blade var tynget af regnvand, og det hele var så smukt og roligt. Jeg var næsten alene derinde og følte lidt, at det var, som det må være at se Jonathan Rhys-Meyers sove: Noget smukt, som ingen rigtigt sætter pris på, imens det sker. Hvis I forstår.

I Netto fik Hugo seriøst sin charmer på, da han spottede en dame i køen. Hun så noget torsdags-træt ud dér sidst på eftermiddagen. Lignede én, der havde haft en lang uge. De sidste mange uger. Men Hugo smilede, grinede og kastede med øjenvipperne, og den trætte dame lyste op som en klat flødeskum i en kop kakao, og jeg tænkte ved mig selv, at jeg ville ønske, mine unger kunne blive ved med at smile til folk med så liden en skelen til, hvem, hvor og hvordan, de smiler.
Da jeg sad i venteværelset hos lægen for et par uger siden, sad Hugo og øjenflirtede hardcore med en mand i den anden ende af lokalet. Manden var helt med på den, han fandt et blad frem og oppede korrespondancen med en gang ‘titte-bøh’, som Hugo ivrigt indvilligede i. Lidt efter faldt jeg i snak med en ældre dame til min venstre side. Hun roste min søns gode humør og spurgte så, om jeg troede, at Hugo i sin beskedne alder mon lagde mærke til, at den mand, han smilede til, var sort. Jeg svarede impulsivt, at det håber jeg da virkelig aldrig, at han kommer til.

For resten! Jeg har givet noget tøj til Fashion Resales. Der er både lidt Baum & Pferdgarten, By Malene Birger og Wackerhaus imellem, og pengene går direkte til Ungdommens Røde Kors! Så hey, køb lige noget! 🙂