IMG_1858.JPG
Iiiih, jeg har sådan glædet mig til den her konkurrence!
Den har været aftalt i over en måned, men jeg har valgt at gemme den til december, fordi jeg elsker jul herre-meget. Jeg har godt nok ikke nogen advents- eller julekalender her på bloggen i år, men det gør vist ikke noget, for der er en på næsten alle de andre blogs, jeg har besøgt siden i går. 😉
Jeg overvejer at lave en marts-kalender i stedet for! Marts er sådan en næsten-måned. I ved, det er stadig skide-koldt, men foråret er alligevel lige om hjørnet, så det begynder da at smage lidt af fugl. Dér kunne man godt bruge en ekstra pick-me-up!

MEN! December er julemåned, mega-opturs-chokolade og gavemåned (Jep, mit sukkerstop stoppede i går. Jeg skal satme spise chokoladekalender, kan jeg godt love jer), og derfor har jeg gemt den her extra special konkurrence til lige præcis nu!

Tasken på billedet er min personlige Adax-favorit og en af de tasker, jeg bruger allermest. Den er i kalvelæder med guld-detaljer, og på den forreste lomme er der de blødeste hestehår, som er sat på ved hjælp af magnetisme. Aner ikke, hvordan det fungerer, men det er da en ret sej fun fact. 😉

Jeg bruger den særligt på denne årstid, og den er meget mere rummelig, end størrelsen afslører, fordi den har tre adskilte lynlåsrum OG et rum forrest, som lukkes med magnetlukning. Der er plads til makeup (ikke bare lipgloss), pung, parfume, ekstra sutter og eventuelt et par sammenklappelige ballerinaer, til når stiletterne er for høje, men man stadig gerne vil danse lidt mere.
Jeg bruger både tasken, når jeg skal ud at spise, til receptioner, i byen og når jeg bare skal i Magasin for at købe Sticks. 😉

Jeg har fået lov at udlodde at udlodde en taske efter vinderens eget valg i samarbejde med Adax. Tasken på billederne er min favorit, og nu kan en læser her på bloggen altså vinde SIN favorit!
Det, man skal gøre for at deltage, er at gå ind på Adax’ hjemmeside og finde den taske, man allerhelst vil have i julegave. Det link smider man så ind i en kommentar herunder sammen med sit navn, så jeg kan identificere vinderen.

Vinderen findes via lodtrækning og offentliggøres tirsdag d. 9. december.

Jeg glæder mig til at se jeres favoritter! 🙂

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med Adax.
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.