Facebook-20141221-075139Over 1.700 lodder i puljen, men bare én vinder!
Jeg tror sgu godt, vedkommende kan skrotte alle planer om at score mandelgaven, når hun nu har vundet denne konkurrence, for så heldig kan man ikke være flere gange på én jul. 🙂

Jon og jeg er netop hjemvendt efter en aften med bøf og bolle på Cock’s & Cows. Han har tømmermænd, så vi smed krapylerne i vognen, købte to glas lasagne i Netto (de elsker det skidt) og travede gennem regnen ned og fik deres tidligste bord.
Da ungerne var spist af, og vores mad ankom, begyndte ungerne at té sig noget ufint. De var begge i et kosteligt humør, men de blev ved at udstøde nogle meget høje og primale dyre-agtige lyde til stor morskab for sig selv, hinanden og os – men jeg kan kun forestille mig, at alle andre har fundet det enormt irriterende.
Vi var dét bord! Det bord, hvor pigen ved nabobordet helt sikkert har hvisket til sin søndags-date “Ej, hvorfor får de dem ikke til at tie stille?!” hvortil daten har svaret “Jamen, de er så små, den slags forstår de slet ikke endnu”, hvilket har fået pigen til svare “Ahmen, så skal man sgu da ikke tage dem med ud at spise!”
How do I know? Jeg var den pige, før jeg fik krapyler. 😀

Nåh, men lad os ile til det!
Vinderen af konkurrencen om über-fine Stine A-smykker til en samlet værdi af over 2.500 kr. er Mette C! Tusind gange tillykke, Mette, jeg håber, I får verdens dejligste og hyggeligste jul sammen med hele familien!

Facebook-20141221-080149
Og SKYND dig at sende mig din adresse, så jeg kan få gaven frem til dig, inden træet skal plukkes!:-)

Og til alle jer, der ikke vandt: UNDSKYYYYYLD!!!