Jeg er på bristepunktet af stolthed!
Min blog er nomineret i kategorien ‘Årets Modeblog 2015’ ved Modeblogprisen 2015.
De offentliggjorde allerede for et par uger siden, at alle de blogs, der var indstillet til prisen, automatisk var indstillet til Læserprisen, som I læsere så kan stemme på. Der er over 100 indstillede blogs, så den er nok lidt svær at negle, men derfor har man da stadig lov at krydse fingre.
Men at jeg også er nomineret af en jury fuld af nogle mennesker, som jeg synes er enormt cool og fashion-agtige, er jeg helt på måsen over!
Jeg er nomineret sammen med tre andre ladies. Jeg kendte i forvejen Ditte Vallø, som har Marilyns Closet – Danmarks vist nok eneste (i hvert fald største) diva-blog til ladies med former. Den er mega-fin, den blog, så jeg er i skarp konkurrence!
De to andre blogs, Whittaheart og Miedina, kendte jeg ikke, men jeg har selvfølgelig tjekket dem ud, og de damer ved sgu også godt hvilken vej, vinden blæser på catwalken, så det må være op til skæbnen (og dommerne).
Jeg glæder mig bare helt vildt meget til awardshowet, som bliver holdt på selveste Børsen d. 30. januar 2015. Jeg skal have en af mine bedste veninder, Stine, med derind, og vi skal dulles så højt op, at man tror, det er løgn! 😉

Jeg har listet alle de nominerede i alle kategorier herunder med links til deres blogs, så man måske kan få lidt ny inspiration til sit “Blogland”. Jeg synes, det er ret sejt, der er en herre-kategori, da jeg kendte alt for lidt til mande-bloggere i forvejen!

I øvrigt – HVIS man kunne tænke sig at stemme på min blog til Læserprisen, så skal man klikke her og scrolle heeeeelt ned i bunden! Min blog er nemlig desserten. Rosinen i pølseenden, om man vil – den allersidste i flokken! 😉

Årets nye modeblog
Polaris Journal (Louise Veng & Joshua Mark)
Brasch On The Run (Frederikke Brasch)
Figursyet (Julie Degn)

Årets personlige modeblog
Twinpeaks (Mette Marie Lei Lange)
Marilyns Closet (Ditte Vallø)
Whittaheart (Alberte Whitta)
Mie Dina (Mie Dina Jensen)

Årets visuelle koncept
Polaris Journal (Louise Veng & Joshua Mark)
Dansk Mode (Michael Schmidt)
By Pankalla (Patrick Pankalla)

Årets mandlige modeblog
Dansk Mode (Michael Schmidt)
By Pankalla (Patrick Pankalla)
Mike Afsharian (Mike Afsharian)

Årets kvindelige modeblog
Vilde Kaniner (Marie Stella Wibe Jedig)
Fashionpolish (Sidsel Alling)
Nemesis, Babe (Marie Myrhøj Jensen)
Rainbow Dash (Caroline Plummer)

I øvrigt skal det da lige nævnes, at MOKAÏ, som er hovedsponsor på Modeblogprisen 2015 så vidt, jeg kan se, har en konkurrence kørende på deres facebook hér i forbindelse med prisuddelingen, hvor man kan vinde TO Mulberry-tasker – en til sig selv og en til en veninde! Det er da meget fedt. 😉