(null)
JEG VANDT!!!! JEG vandt!! Over 100 blogs var tilmeldt, fire var nomineret, og jeg vandt prisen! Jeg er så stolt, at jeg kunne revne som skindet på en Langelænder efter en tur på en Weber!
Jeg havde vitterligt ikke regnet med at vinde en jury-pris… Alle mulige enormt modekyndige mennesker sad dér og klappede af MIG, da jeg skulle op på scenen og modtage min pris!
Jeg kan ikke huske præcis, hvad der blev sagt, da dommernes begrundelse blev læst op, men da jeg hørte ordet ‘krapyler’, gled jeg helt ned i min stol…
Stine, min smukke veninde, som var min date på denne storslåede aften, havde lidt mere tillid til projektet allerede om eftermiddagen! Da hun ankom til min lejlighed, fremviste hun en pose indeholdende en flaske Små Kolde (det lort smager fantastisk), en flaske champagne og en pakke flødeboller!
Boblerne og bollerne var til “når jeg vandt”, som hun sagde, og jeg stak hende en lammer og bad hende lade være at jinx’e projektet. Men hvor sødt er det lige?!
(null)
Vi startede ud med absolut luksus-dulning hos Beauty Academy CPH, hvor Marlene gjorde os finere, end vi har følt os i mange år! Hun kørte noget sculpturing a la Kardashian på mine kindben og glimmer på mine øjenlåg, Stine fik Hollywood-krøl i sin page, og vi var begge to ret selvfede, da vi tog en taxa videre til Børsen. (null)
(null)Udenfor den smukke bygning blev vi enige om at tage hul på de Små Kolde, så vi hev vores plastik-champagneglas frem og hældte op. Desværre smager Små Kolde ikke helt så godt, når de blot er små og ikke kolde. “Serveres med is”, stod der bag på. Gud må have hørt os, for da jeg vendte mig om, så jeg en stor bunke isklumper, som lå på jorden. Og hvis nogle af jer har eller kender nogen, som har tisset i de isterninger umiddelbart inden kl. 21 i går aftes, vil jeg helst ikke høre det, for dem nappede vi, og vupti! Luksus-sjusser! 😀

Den kategori, jeg var nomineret i, var den anden, som skulle prisgives, og jeg fangede som sagt pointen, da jeg hørte ordet ‘krapyler’.. Mathilde Norholt, som skulle overrække prisen, endte talen med at citere dommerne for at have skrevet, at bloggen var så velskrevet, at man var nødt til at tjekke hver dag for nye indlæg. Da de så spillede ‘Mamma I love you’ af Spice Girls (som en homage til mine unger, er mit bud), da jeg rejste mig for at gå på scenen, knækkede filmen, og jeg tudede. Jeg var så fuld og stolt og glad, og jeg har det hele, og nu fik jeg også et trofæ på 3,2 kilo (jeg har vejet det), som forestiller en pige, der tager en selfie, og en krammer af Mathilde Norholt!
Jeg. Er. Så. Stolt!
(null)
På scenen kom jeg til at sige noget om Små Kolde og mine sønderjyske aner, og jeg lovede mig selv, at hvis jeg nogensinde bliver nomineret i noget igen, så forbereder jeg et eller andet fedt at sige, just in case. Alle de andre vindere lød så tjekkede og cool. Men jeg tror ikke et sekund på, at nogen var mere lykkelige for deres pris end jeg!
Læserprisen gik til yndige Fie Laursen, som jo har helt ufatteligt mange læsere, og den under jeg hende, for der er så mange af jer, der læser med her på bloggen, der har skrevet, at I har stemt på mig, og det betyder det hele! Og jeg var aldrig kommet videre i byen, hvis jeg havde skulle have to jerndamer med. 😉

Vi startede på Fugu, hvor vi skålede med unge mænd, som blev født, da jeg gik i 7. klasse, og da vi blev træt af mor-jokes, tog vi en taxa til Sunday. Her kom vi i tanke om, at det er modeuge i København, og da vi allerhelst ville finde et sted, hvor vi kunne sidde ned og fortælle hinanden dumme vitser, besluttede vi os for at tage på Heidi’s Bierbar. For første gang nogensinde, i øvrigt. (null)
Det var et godt valg, for her mødte jeg nogle smukke blog-læsere, som gav shots! Og som lovet i gårsdagens blogindlæg, gav jeg selvfølgelig en omgang retur.(null)
Da klokken sneg sig hen imod halv to, kravlede jeg over gaden, hvor jeg ringede på og vækkede Hr. Lange, da jeg havde glemt, hvordan man bruger en A-nøgle.
Det var den dejligste aften i 100 år! Jeg føler mig så heldig og stolt og dygtig og endnu mere heldig, og det er den bedste følelse i hele verden.
Tusind tak fordi, I læser med! Uden jer ville jeg jo ikke have nogen blog. Og det ville jeg virkelig være ked af efterhånden. Og tak for alle lykønskningerne på Instagram! I LOVE YOU! I really do! <3(null)