sleepJeg synes, det er blevet tid til en bette gentagelse. 🙂
Der er nemlig mange, der spørger til, hvordan vi får krapyler til at sove igennem om natten. Det har de faktisk gjort, siden de var 4,5 måned, og de sidste halvanden måned op til det punkt, skulle de bare have mælk en enkelt gang sidst på natten og sov så direkte videre.

Krapylerne sover nu, et år gamle, stadig igennem. De bliver lagt hver aften på slaget syv, og de vågner hver morgen et sted imellem klokken seks og syv.
Vi har fulgt bogen, jeg anbefaler, som hedder, “Twelve Hours Sleep By Twelve Weeks Old” til punkt og prikke fra deres første suk, og jeg synes, det er et valg, man træffer. Det har ikke altid været lige praktisk, og vi har måtte takke nej til en del ting, fordi de ikke passede sammen med den rytme, vi gerne ville skabe for krapylerne (’s søvn), men set i bakspejlet har det været mit livs bedste investering!

Desuden har vi i krisesituationer haft enormt stor glæde af sådan en ‘Nature Swing’ – en hoppegynge, som kan hænges i en krog i loftet eller i en dørkarm, som kan hoppe babyen op og ned. Og vi slynger faktisk stadig ungerne, når vi lægger dem til at sove. Altså pakker dem helt tæt ind i et tæppe eller en dyne.

Læs mere om bogen og få et par tips her, hvis det har interesse.

Og hey, der kommer et fødselsdags-indlæg fuld af kage i aften!! 😀