MBP2015_Alle_vindereFra venstre: Bloggerne bag Polaris Journal, som vandt både for Årets Nye Modeblog og Årets Visuelle Koncept, Michael Schmidt fra bloggen Dansk Mode, som vandt Årets Mandlige Modeblog (og hey, han fældede altså også en tåre på scenen!), Fie Laursen, som vandt Læserprisen, moi, som er stiv, og Marie Myrhøj, som vandt Årets Kvindelige Modeblog med sin blog Nemesisbabe.

Jeg har i dag fået denne mail med billeder fra i fredags, og jeg skreg af grin, da jeg så fællesbilledet! Jeg ved ikke, hvor tydeligt, det er for andre, men for de, der kender mig godt, er det særdeles tydeligt, at jeg er æskestiv. Og glad! Og Stolt!
Jeg har også fået den dommerbegrundelse, der blev læst op på aftenen, og den deler jeg ganske ublu her:

Årets vinder er en superstærk og meget personlig blog om mode, karriere og ikke mindst et moderne familieliv med søde skævheder og hverdagstrummerum.
Bloggen er velskrevet, veloplagt, inspirerende – og virkeligt sjov.
Det er simpelthen en blog, man har lyst til at besøge hver dag for ikke at gå glip af noget.

For fanden, da! No Wonder, I cried! 😀
Det var skuespillerinden Mathilde Norholt, der gav mig prisen på scenen, og vi kender hinanden lidt i forvejen. Det var så rart, at det var en bekendt, som greb mig, da jeg tumlede op på scenen, for jeg rystede som åndssvag.

YEHAAA!!!
YEHAAA!!!
Min kjole er et udsalgsfund fra Won Hundred. Købt for 500 kr. i januar. Støvlerne er fra Howstry, tasken er fra Mulberry, og jerndamen er lavet på Kvindesmedien på Christiania. ;-)
Min kjole er et udsalgsfund fra Won Hundred. Købt for 500 kr. i januar. Støvlerne er fra Howstry, tasken er fra Mulberry, og jerndamen er lavet på Kvindesmedien på Christiania. 😉
Meget glad MM + yndig Mathilde Norholt.
Meget glad MM + yndig Mathilde Norholt.