mayneÅh, jeg KAN altså godt lide Eddie Redmayne … Først Burberry-model, så kluntet knægt i ‘My Week With Marilyn’, så Oscar-vinder i ‘The Theory of Everything’ og nu transkønnet på dansk!

Jeg vidste faktisk allerede for et lille halvt år siden, at Eddie Redmayne havde fået rollen som danske Einer Wegener, som i 1920’erne blev den første mand i hele verden, som blev (forssøgt) kønsopereret. Det gjorde jeg, fordi min smukke mand var til casting på en rolle i filmen.
Han fik den ikke, så needless to say bliver desværre filmen ikke det kæmpehit, den kunne have været, men efter at have set billedet af Eddie Redmayne forklædt som kvinde, som de seneste uger har gået verden rundt på internettet, er jeg solgt til stanglakrids og glæder mig helt vildt til at se filmen alligevel! 😉
danishI går morges, da jeg spenderede morgenen med at cykle hvileløst rundt i København, var jeg nødt til at ændre rute, fordi man havde spærret hele Nyhavn af på grund af filmoptagelser. Ikke nok med det, de havde også tømt havnen for de små fiskekuttere og lystsejlere, som plejer at ligge til kaj dernede. I stedet havde de fyldt vandet med old-school træbåde, og oppe på brostenene stod borde med fisk, som blev “solgt” af fiskekoner med klud om håret og træsko på. På den anden side af Nyhavn løb en gut rundt med en røgmaskine, som fik det til at se ud som om, der var meget tåget.
havnTænk, at der så sådan ud i vores verden for bare hundrede år siden!

Jeg kunne ikke få mig selv til at knipse ind på skuespillerne, men jeg fik da dette billede af kulisserne, som meget godt giver et indtryk af stemningen.
Jeg så desværre ikke Eddie Redmayne eller Alicia Vikander, som spiller hans kone, men rygtet siger, at de filmer her i vores lille hovedstad i tre uger, så hold øje med rødt hår! 🙂
I øvrigt spurgte jeg en filmmand, hvilken film, de var ved at optage, og da han svarede ‘The Danish Girl’ opfattede jeg det i første omgang som ‘Daneskjold’. Sig lige de to ting efter hinanden – det giver mening, ikke?

I går aftes gad Jon og jeg ikke lave mad, så vi smuttede i stedet ned på Cock’s & Cows, som ligger tohundrede meter fra vores lejlighed. Det er vist kun anden gang i deres liv, at krapylerne spiser aftensmad på “rædderang”, men trods det sene tidspunkt var de begge ved godt lune, og de nåede også hjem i seng til vanlig tid – og vi slap for opvask. Epic win! Jeg beklager, at Jon har lukkede øjne på billedet, men jeg var dum nok til at få en forbipasserende mand til at tage det – og alle ved jo, at mænd ikke tager 5-7 snaps ligesom damer, så man er sikker på at få et, der er godt af alle… 😉
osGod fredag! Spis en burger eller drik en milkshake! Det ville jeg have gjort. 🙂