000Jeg insta’er amok, skulle jeg hilse og sige!
Jeg har besluttet mig for at oprette endnu en Instagram-profil. Min egen konto, @mmleilange, skal ingen steder, men jeg har lavet en ny én til bloggen her. Mange laver Insta-profiler til deres unger, og jeg er så åbenbart typen, der laver én til min blog. 😀

Når krapylerne engang er kommet over de værste vira nede i vuggeren og er glade og tilfredse, sådan at de kan efterlades dér en 5-6 timer om dagen, kommer jeg jo til at have helt latterligt meget mere tid til bloggen. Ved siden af den skal jeg skrive en bog, som jeg håber at kunne aflevere til tryk d. 1. juni i år (kald mig bare tidsoptimist), og så skal jeg også freelance-skrive lidt. Men jeg satser på, at der hver dag kommer til at være to indlæg her på domænet. Og jeg lover at gøre mig umage med hvert enkelt ord og ikke bare lire en masse af bare for at gøre det. Det har jeg trods alt for megen stolthed til. 😉

Men hvis det lykkes, tror jeg, min private Instagram ville flyde over, hvis jeg postede et billede med information dér hver gang, der var nyt på nettet. Og samtidig har jeg erfaret, at nogle er glade for at have Instagram som et slags nyhedsbrev, der forkynder, når der er sket noget herinde. Så i et forsøg på at please de fleste, har jeg lavet en Instagram-konto kun til det formål: At informere om TWINPEAKS.DK.

Det er selvfølgelig moi personligt, der står for alle updates, og som en lille festlighed har jeg lovet at følge alle dem, der følger mig på den nye konto. Jeg tror nok, max-grænsen for, hvor mange, man kan følge, er 5.000, så fyr den auf!
Jeg har brugt den seneste halve time på at klikke ‘follow’ på folk og har nu næsten fået seneskedehindebetændelse i højre håndled, indtil jeg måtte erfare, at Instagram tror, jeg spammer. Man kan ikke følge så mange på så kort tid. Så jeg kommer efter jer lidt af gangen, men trust me, jeg kommer efter jer! 😉
Hvis man liker et billede på profilen, er det nemmere at følge tilbage uden at skulle scrolle vildt meget, så det er dem, jeg følger først. Hvis man da vil ha’ det! Man skal selvfølgelig endelig bare afvise, hvis man er dén type, det fornærmes jeg ikke over.
Jeg håber, nogle har lyst til Insta-updates! Og hvis ikke, er vi bestemt lige gode venner anyway! <3

Og til sidst: Navnet på den nye profil er natullervis: @twinpeaksdk 🙂

Med ønsket om en dejlig søndag! Jon har købt flødeboller, så jeg elsker ham lidt ekstra, indtil kassen er tom … 😉