02Ja, man kan sige, at jeg hermed bringer en service-oplysning!
Lige nu kan man nemlig på Estée Lauders facebook-side vinde sit helt eget Estée Lauder Revitalizing Supreme-sæt til sit helt eget ansigt! Sættet består af ansigtscremen og øjencremen, som jeg selv bruger hver eneste morgen – og elsker. Desuden får man den lækreste ansigtsmaske og ikke mindst det, som jeg er nødt til at anerkende som en revolution af en overraskelse i min makeup-pung: Estée Lauders CC Cream. Jeg har brugt den hver dag, siden jeg fik den – også når jeg ikke har (andet) makeup på.
Det underlige er, at selve cremen er grå i det, når man presser den ud af tuben, men så snart, den rammer huden, er det som om, den smelter, og så ændres farven, så den matcher huden fuldstændigt. Det er uden tvivl det bedste makeup-produkt, jeg nogensinde har prøvet til huden, og det siger jeg altså ikke, fordi jeg får penge for det. 😉
Jeg har ikke brugt min mineral-pudder, siden jeg havde den creme på første gang.

Nuvel, nok om mig!
Denne konkurrence er altså for alle andre end mig, og vinderen vil modtage præmier for 1.985 kr. Man kan deltage lige her.

Held og lykke! 🙂

Pssst …: Hvis man ikke har tålmodighed til at deltage i konkurrencen, kan man også vælge at købe dagcremen eller CC cremen til en særligt god pris lige nu – også via Estée Lauders facebook her.

Indlægget er sponsoreret af Estée Lauder.
01