bad2

Indlægget er sponsoreret af BR Badelegetøj.

Mine krapyler skifter yndlings-legetøj, som de store modehuse skifter yndlings-muser, men et har de nu altid været enige om: At være i bad topper alt!

Min far har fortalt, hvordan jeg som barn skreg som en stukket gris ved den bare kontakt med det våde element, men mine unger har fra starten af deres må liv nydt at blive nedsunket i lunkent vand.’

I starten havde vi et babybadekar med indbygget liggestol, og så badede vi dem på skift, mens krapylen for tur lå og slængede sig under overfladen.
Da de blev store nok til at sidde selv, købte vi et sammenklappeligt Stokke-badekar, som stadig er lige akkurat stort nok til, at de begge kan sidde i det.
Her sidder de så og plasker og sjasker og slår med armene det bedste, de har lært.
bad3

For et par uger siden modtog vi en himmerigs-forsendelse i skikkelse af en papkasse fuld af BR-Badelegetøj. Der er små vandmøller, der er flydende fisk med kugler i maven, små spiraler, klistermærker til væggene og meget, meget andet.
Vigtigst af alt har alle sagerne de klareste, fineste farver! Jeg ELSKER, at intet af det er douche, pudderfarvet eller pink. Jeg er det seneste år som tvillingemor til ‘en af hver’ overdoset totalt på søde, ferske farver og har i sinde fremover kun at køre klare kulører i børnehøjde derhjemme.

bad1Ungerne elsker legetøjet! De har endnu ikke helt de motoriske skills, der skal til, for at de i sandhed kan værdsætte vidunderet i de fine møller og enkle egenskaber, de indeholder, men de nyder at have noget nyt at klaske med, og de kravler tit ud på badeværelset og henter sagerne med ind i stuen om eftermiddagen.

Jeg har fået lov at udlodde en lykkeæske magen til den, vi selv har fundet, her på bloggen.
Mere om det i næste uge. 🙂

Se mere badelegetøj her, hvis det var noget.

bad2

Indlægget er sponsoreret af BR Badelegetøj.