mmfieGo Baby Go og TWINPEAKS søger en praktikant i tre måneder.
Vi er to små, selvstændige enkeltmandsvirksomheder, der har til huse side om side på kontorhotellet Townhouse midt i København.
TWINPEAKS er en blog, skrevet af Mette Marie Lei Lange, som også har andre jern i ilden, som hun behøver ekstra hænder til, og Fie fra GoBabyGo producerer og sælger skridsikre strømpebukser fra egen webshop samt i 40 butikker verden over. Så der er nok at lave! 🙂

Idet du kommer til at indgå som en del af to mindre virksomheder, vil du blive involveret i alle former for opgaver på alle niveauer. Vi har brug for en blæksprutte med ordenssans, som kan hjælpe til med alt fra håndtering af ordrer og kundehenvendelser, pakning af bestillinger, administration af webshop og sparring omkring samt implementering af medieplan på de sociale medier. Samtidig vil du ved nogle lejligheder skulle repræsentere de to virksomheder ved sociale arrangementer.

Arbejdstid: Kl. 9-15 fire dage om ugen.

Vi holder samtaler i uge 19 og håber, du kan starte mandag d. 18. maj 2015.
Send en ansøgning til mmleilange(a)twinpeaks.dk

Praktikstillingen er ulønnet, men vi håber at kunne give dig en masse gode erfaringer, spændende oplevelser og inspiration til eventuel fremtidigt karrierevalg.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Mange hilsner, Fie Aspöck og Mette Marie Lei Lange.