generic_blogger (1)Sådan en fin mobil skal selvfølgelig fejres!

Indlægget er sponsoreret af Samsung.

Som nævnt her er Samsung altså på krigsstien igen med nogle sexede nye telefoner, nemlig en Samsung Galaxy 6S og en Samsung Galaxy 6 Edge. Og den slags skal naturligvis fejresh! Og måske fordi, de ved, at jeg er enormt god til at fejre ting, har jeg fået lov at komme med OG at invitere alle de, der skulle have lyst til at komme forbi.

Arrangementet finder sted på lørdag kl. 10 – 16 i Samsungs butik på Amagertorv i København. Som den vakse læser måske vil huske, er det også på lørdag, at jeg holder luksus-loppemarked sammen med 10 veninder i min egen gård i Vestergade, så jeg vil da opfordre alle til at følge mit glimrende eksempel og slå to fluer med et smæk!
Personligt sørger jeg altid for at være den første fest-gæst.

På den måde når folk at se én, mens makeuppen stadig sidder som planlagt, og inden kjolen er revet itu og stilethælen knækket, hvilket gør dem mere tilgivende, når man senere på natten hænger fra lysekronen med en flaske tequilla i den ene hånd og skriger “De kan ikkeee slååå os ihjeeeel….” 

Derfor kommer jeg til at være til Samsungs fine fest allerede klokken 10!
Jeg håber, vi ses. 🙂

Indlægget er sponsoreret af Samsung