pink

Indlægget er sponsoreret af LoweFriends.

Nu har jeg altid prøvet at gøre mig umage med at gøre mine sponsorerede indlæg her på bloggen personlige og humoristiske. Og det er der også mange firmaer, der gør efterhånden. Men der er stadig en del, der taler lidt ned til damer, synes jeg desværre. Hvor tit har man ikke set elektronikvirksomheder forsøge at markedsføre den sidste, nye gadget til kvinder ved at lancere den i pink, eksempelvis? Eller fuld af Swarovski-krystaller …

De fleste kvinder, jeg kender, er enormt kvalitetsbevidste, og mange undersøgelser viser også, at i de fleste husholdninger er det kvinderne, der sidder på pengepungen og fælleskortet og derved står for langt de fleste købsbeslutninger i det lille hjem. Det være sig krapylernes tøj, indretning i hjemmet, mandens garderobe eller ny bil. Ja, sgu! Jeg var engang til et bil-event, hvor der var to kvinder, der lige købte hver sin splinternye bil på dankortet. BUM!

Det er naturligvis ikke en viden, der er gået afsætningsspecialisternes næser forbi. Derfor har LoweFriends oprettet et helt kvindepanel. Gennem denne digitale forsamling af fine females finder de svar på, hvad rigtige kvinder rigtigt godt kan lide – og ikke kan lide.

Hvis man siger ja til at være en del af dette panel, modtager man løbende spørgsmål, man svarer på helt, som man har lyst til. Og til gengæld – som tak for sin ærlighed, kan man vinde gavekort til Paradis Is, spaoplevelser og mange andre ting.

Klik her for at tilmelde dig kvindepanelet!
Alle, der tilmelder sig, er med i lodtrækningen om to ‘Forkæl dig selv’ Smartboxes.