Det er nææææsten sommer, og det er altså lig med nye sko. Både flade og høje, åbne og lykkede! Ud med skole, ind med sko. Ud med jobbing, ind med shopping! 😉

Jeg har netop indgået et lille samarbejde med den vidunderlige, københavnske butik, Kassandra, som rummer alverdens herligheder og undværlige uundværligheder i form af eksklusive tasker og sko. Den butik emmer lige så meget af Sex and the City, som Serenity Cupcakes, som ligger lige overfor. Skøn gade, egentlig..

 Hvorom alting er er dette samarbejde udmundet i to ting: Et par sko til mig, og et par sko, som jeg har fået lov at udlodde i en konkurrence i næste uge – så det er om at holde sig opdateret her på bloggen, hvis man er dén slags pige! Skoene i konkurrencen er ikke magen til disse, men de er fantastisk fine!

 Disse sko, som nu er mine, vil jeg vove faktisk at kalde relativt praktiske, selvom jeg godt er klar over, at det nok ikke er det første ord, der falder en dame ind, når hun ser dem. Men alle de brede remme henover foden er lavet af elastik, hvilket giver dem ufatteligt genial pasform og stensikrer, at de ikke svupper, eller noget. Faktisk har jeg tænkt mig at tage dem på på job i morgen, hvis det ikke regner, blot for at teste min tese. Der skal jo være fordele ved at bo så tæt på sit kontor. Og jeg skal spise frokost med Christina fra Bloggers Delight, og tanken om at tulle rundt i byen og lege lunch-lækker i guld-farvede stiletter giver mig brus i kroppen på den tøsegode måde! 😀

 Jeg har flere sko, end jeg nogensinde kommer til at kunne forsvare, men det behøver jeg jo lykkeligvis heller ikke. Jeg køber oftest stiletter, selvom det er dem, jeg bruger sjældnest efterhånden (Og med ‘efterhånden’ mener jeg ‘efter krapylerne’). Men jeg fortryder ikke et enkelt par og elsker dem alle (næsten) lige højt! 🙂

Mine nye stiletter er sponsoreret af Kassandra, men det er dette indlæg sådan set ikke.