mm5

Indlægget er sponsoreret af Adax 

Så skal I ikke komme og sige, at fru Lange aldrig har nogen fede konkurrencer, for: TADAAAA!!!! 🙂 Jeg synes selv, præmierne i denne konkurrence er helt fantastiske, jeg har helt selv sammensat dem, og jeg har dem alle selv. Denne konkurrence er tilblevet i anledning af sommeren snarlige komme, for det GØR den, sommeren. Selv om det nogle dage er så dystert udenfor, at man ikke tør tænde et stearinlys af frygt for at komme i julestemning. Præmien indeholder disse fine ting: mm1 Den perfekteste clutch til alle sommerens fester, som gæst til bryllupper og til cocktails med veninderne. Det er en clutch helt magen til den, jeg havde med til ELLE Style Awards (Se selv HER), og jeg kan bedyre, at den er lækker, rummelig (på en “lille-taske”-agtig måde) og klædelig. Hvis man ikke tør tro på sit held til at vinde denne konkurrence, kan den i øvrigt købes HER for 799 kr. Der følger også en skulderrem med, hvis man er den dovne type, der ikke gider slæbe rundt på sin clutch. mm2 Super-lækker shampoo og balsam fra Davines (full size). Oven i, at produkterne er vildt nice, så er det hele så øko-agtigt, at man kan vaske den der balsam-dut af efter brug og bruge den som madkasse, hvis man vil. Så når man bruger de lækre hårprodukter, fylder man samtidig ikke grundvandet med alt mulig skidt.
mm3
Det lækreste travel-kit fra Moroccanoil, der sørger for, at håret ikke tørrer ud i sommervarmen! Vinderen får både shampoo, balsam, hårkur, Moroccanoil og shine spray. Så er der sgu luksus på charterrejsen, mine damer og herrer! Og hvis man er travel light-typen, kan disse alle pakkes i håndbagagen, da alle rummer under 100 ml.

mm4
Lækker canvas-mulepose fra Adax med en lomme foran til mobiltelefon og andre sager, der ikke må få sand og gerne skal være lette at komme til. Det har det fineste fugleprint og lækre læderdetaljer, og alle de lækre sager kan være i, hvis man gerne vil være praktisk! 🙂

Vinderen, som får alle disse gaver, er totalt sommerklar, hvis I spørger mig!
Man deltager ved at følge @adaxbags på Instagram OG skrive en kommentar nedenfor. Vinderen offentliggøres på Adax’ Instagram d. 27. maj.

Good luck! 🙂