mommy

Sidste år vandt jeg Børn I Byen-prisen i kategorien ‘Bedste Blog’, og jeg var simpelthen så stolt (Det er jeg faktisk stadig)! På det tidspunkt var jeg på barsel med ungerne, som var knap et halvt år, og fordi jeg skriver om min hverdag her på nettet, så handlede de fleste blogindlæg selvfølgelig om krapyler og krapyl-relaterede emner.

Nu er jeg jo som bekendt ikke længere hjemmegående, hvorfor bloggen indeholder mange andre ting udover Hugo og Berta. Bevares, de fylder selvsagt en del i min hverdag, men ikke længere helt så meget på bloggen længere, så jeg er nok ikke at betegne som ‘mommyblogger’ længere.

Men det er der heldigvis en masse velskrivende damer, der er, og jeg følger nogle af dem med stor glæde og entusiasme! Dem kunne jeg da godt tænke mig lige at dele med jer her, og så vil jeg jo anbefale, at man går ind og nominerer én eller flere af dem her hos Børn I Byen.

Mortilto
Jeg er for relativt nylig begyndt at følge Cana og hendes to lækre kids på bloggen mortilto.dk. Hun er sønderjyde, sød, og enormt forelsket i sin mand. Hun skriver sjovt, godt og ærligt om mange forskellige ting. Jeg kan anbefale et kig på hendes blog, hvis man er til uhøjtidelig hverdagshygge og smukke unger.

Nutidensmor
Johanne har en skarp pen, som hun både bruger til at skrive og tegne med på sin blog. Hun er mor til en datter på to år, og hun skriver med masser af (selv)ironi, sarkasme, humor og glimt i øjet. Og så bor hun i Århus! Det kan jeg sgu meget godt lide. 🙂

Lortemor
En klassiker, der ikke sådan lige går af mode. Jeg ser hende lidt som ærketypen indenfor mommybloggers, for der findes ikke nogen, der ikke ved, hvem Trine aka Lortemor er. Hun skriver vildt godt og befriende ærligt – og er modigere, end jeg eksempelvis selv kan prale af. Hun er mega-god til at fikse genbrugsfund op, og så er hun selvfølgelig alt andet end en lortemor til sin søn, Alfred, på snart tre.

SneglCille
Cecilie arbejdede på ELLE og IN samtidig med mig, og jeg kan så meget høre hende, når jeg læser hendes blogindlæg. Hun er præcis, som man tror, hun er. Sød, smuk, mega-grineren og glad for chokolade. Helst fra Tyskland. Fornuftig tøs.
Hun er sammen med Freelancer for anden gang, og de har lige fået deres andet barn, en yndig sag ved navn Uma, som er lillesøster til Otto.

Der findes naturligvis et væld af andre skidegode blogs om børn og deres mødre (som eksempelvis Emilyblog, Itsfashionbaby, Bastabum, Minilove) og sikkert en hel masse andre, jeg ikke kender eller ikke lige kan komme i tanke om nu. Nu ville jeg bare lige fremhæve de fire herover, fordi det er dem, der rocker min båd sådan lige for tiden. 🙂
Og man skal være hjerteligt velkommen til at anbefale andre gode blogs om børn i kommentarfeltet, hvis lysten skulle melde sig!

Med ønsket om en skøn aften! <3