Dette indlæg er sponsoreret af Halberstadt

I dag er en god dag! Som i: Really! 🙂

Det er eftermiddag, solen skinner, jeg sidder og drikker mig en smoothie på Times Square, krapylerne sover lur i vognen, og Jon er til undervisning. Om lidt vil jeg ramme butikkerne! Alle i Lei Lange-familien har det godt. Åh, og solen skinner! 😀

Oven i det har jeg glædet mig til i dag, for jeg har i et stykke tid nu siddet på en hemmelighed… Jeg har fået lov at udlodde diamanter her på bloggen! Guld og diamanter! Det er så upscale og mega-cool, at jeg føler mig som den vildeste haute couture julemand midt i juni!

Jeg har i samarbejde med Halberstadt fået lov at forære dette armbånd, som ses på billedet ovenfor, væk til én. Armbåndet består af det pureste hvidguld og de klareste diamanter. Det er en del af Halberstadts relativt nye, MEGET succesfulde og vildt smukke linie, Petite. Se smykkerne i linien her. De er lidt billigere end alle de andre smykker, Halberstadt er kendt for, og i min optik er de faktisk endnu smukkere. De er stilrene, tidløse og elegant enkle.

Da jeg besøgte butikken i den dyre ende af Strøget, for at vælge det armbånd, der skulle udloddes, blev jeg lidt klam i håndfladerne. De har nemlig så mange kostbarheder derinde, at man skal ringe på for at komme ind. Og så kommer man i første omgang kun ind i et lille glasbur, hvor endnu en sikkerhedsdør skal åbnes, og SÅ er man i lokale med herlighederne!

Butikken er familieejet og -drevet, hvilket skabte en superhyggeligt stemning derinde. Jeg hilste både på ejeren Peter, hans hustru og hans yndige datter. 

For at deltage i konkurrencen, skal man gøre to ting:

1) Man skal finde billedet ovenfor på min Instagram-profil (@mmleilange) og ‘like’ det. 

2) Man skal følge Halberstadt på Instagram (@halberstadtdk). De er nemlig i gang med at udvikle sig indenfor de sociale medier, og det budskab vil de gerne have ud. De har en masse nye tiltag klar derinde, så den er bestemt et besøg værd – også hvis man ikke fik diamanter for det. 😉

Men det gør man! Fredag d. 3. juli udtrækker jeg en vinder, som altså modtager dette fantastiske armbånd, som jeg frit fik lov at udvælge (jeg har i øvrigt luret, at Christiane Schaumburg-Müller herself også har et helt magen til) sendt personligt direkte fra Halbertadts diamantmine på den københavnske gågade. 🙂

Så hop ind på @halberstadtdk nu og deltag. ICE, ICE, BABY! 😉