nejtak
Det går skide-dårligt med det der sukkerstop, faktisk… 😉

Indlægget er sponsoreret af NejTak+

De seneste år har der været rigtigt meget fokus på miljø og bæredygtighed, hvilket selvsagt er bomben!
Økologi er ikke længere brunt og kedeligt, bæredygtigt tøj er ikke (meget) dyrere end almindeligt tøj, og det er blevet supermoderne at sælge sit aflagte kluns videre på loppemarkeder – og ligeledes shoppe brugt couture (til noget bedre priser end i butikkerne) hos diverse fashionistaer, der skulle være blevet træt af det.
Desuden foregår enormt meget på internettet efterhånden, hvorfor mindre papir spildes, således at regnskoven kan ånde lettere, og aberne har noget at klatre i.
Nogle ting gør sig dog stadig bedst på papir og håndteret manuelt: Kærestebreve, modemagasiner, julekort og reklamer. Man kan sagtens browse reklamer på Internettet, men hvem sætter sig lige med morgenkaffen og Nettos gule net-avis en søndag morgen? Jeg gør i hvert fald ikke. 😊
Desværre har det i mange år kun været muligt at vælge imellem alt eller intet, når det handlede om postomdelte reklamer, og jeg har altid valgt at påklistre et mærke med ordene ‘Nej Tak’ på min postkasse. Hvilket betyder, at jeg er gået glip af flere slagtilbud på grillpølser, dåsecolaer og oksekød, end jeg i virkeligheden har lyst til at dvæle ved.
Men! Som nogle måske ved, kan man nu tilmelde sig servicen NejTak+!
Når man går ind på sitet, kan man (latterligt enkelt) selv vælge, hvilke reklamer man GERNE vil modtage. Man takker altså ja i stedet for at takke nej, kan man sige. Hvis man klikker ind på dette link, får man en række butikker op på skærmen, og så klikker man bare på de shops, hvis tilbud man gerne vil have i postkassen!
Knasme fikst! 😉

Ydermere har NejTak+ oppet sig i anledning af sommeren og har lanceret en smart feature, hvor man kan afmelde alle sine reklamer, mens man er på ferie. På den måde bliver postkassen ikke propfuld af kulørte papirer, som, mens man bobler i suppen et sted ud for Barcelona, annoncerer til ubudne gæster, at huset er tomt som en daggammel dåsebajer dagen efter Distortion.
Det er smart! Og herre-nemt! OG det er knald-godt for miljøet. Det er ligesom med organ-donation, det handler bare om at tage stilling. 😉 Gør det her.