udsalgUdsalget er over os, og jeg skal til New York på tirsdag! OG London på mandag, for at det ikke skal være lyv … Den første tur kommer dog kun til at vare 24 timer, og det er en pressetur med The Body Shop, så jeg får nok heldigvis ikke den store tid til at shoppe.
Jeg har i dag gjort mit allerbedste for at holde mig fra butikkerne, så jeg kan spare pengene til New York-shopperi, og det er næææsten lykkes. Kom til at købe lidt i Bruuns Bazaar på Vognmagergade, men helt ærligt! Der var 40% rabat!

Anyway! I stedet for at shoppe til mig selv, detoxer jeg nu med at finde fine sager på nettet, som alle er nedsat (helt vildt meget) og poster dem i stedet hér til inspiration og måske glæde for de, der måske ikke bor og arbejder på Strøget, og derfor hellere vil shoppe fra sofaen. Hvilket jeg også praktiserer … Kjolen herunder klikkede jeg hjem i sidste uge. 😉

Happy (udsalgs-)shopping!

ges901226_yellow

Denne kjole fra Gestuz har jeg selv lige købt, og jeg glæææder mig til at valse rundt i den i New York i næste uge! Også fin med en hvid T-shirt under, tænker jeg.
Den er nedsat til 579 kr. Se den og shop den, hvis det skulle være, her.

1

Man kan lige nu spare 710 kr. på den her simpelthen-så-fine taske fra Ganni. Jeg er helt pjattet med, at den er guld og sølv på én gang. Se flere billeder og shop den eventuelt for 789 kr. her.
2

Jeg har også overvejet at investere i de her sandaler fra Ganni. Jeg kan ikke rigtigt forestille mig noget, de ikke ville jazze op på en cool måde, faktisk.
De er sat ned med 20% og kan købes for 1.119 kr. her.

kobra

Nyyydelig nederdel fra Bruuns Bazaar! Jeg synes ikke rigtigt, det kan gå galt med sådan en sort/guld-nistret sag. Jeg ser det for mig enten med en lille top og stiletter – eller med en T-shirt og et par hvide sneaks. Den er lige nu nedsat med 519 kr. (40%) og koster 779,40 kr. her.

144160-0066_5

Jeg dør lidt over den her kjole fra MSGM. HVIS jeg skulle til sommerbryllup i nogens have, ville jeg elske at svøbe mig i den. Den er nedsat med hele 60%, så den koster lige nu 2.438 kr. lige her, hvor der også er flere billeder.

mbm

Super-stilet rejse-kammerat fra By Malene Birger, som er nedsat til halv pris og altså lige nu koster 1.698 kr. lige her.mmj

En rå udgave af ‘den lille sorte’, som er rigtigt god til hverdag. Den er fra Marc by Marc Jacobs og er nedsat med hele 60% og koster altså nu 1.358 kr. lige her.

stella

Og til sidst en fræk omgang fra Stella McCartney! Hendes undertøj sidder enormt godt, og netop dette sæt er nedsat med 50%. Det vil da se nice ud, når man er solbrændt, huh?
Det koster 500 kr. og kan købes her.

Indlægget indeholder affiliatelinks.