mmfacts
Jeg har holdt ferie de seneste par uger! Det kan man vist roligt kalde det.
Åh ja, jeg har blogget, men det ville jeg også gøre, om jeg så sad på dødsgangen – hvis de da har internet der. Det har været vanvittigt luksusagtigt sådan at være selvstændig denne sommer og derfor selv kunne bestemme sine arbejdstider og ditto timer. Fordi min mand jo også praktiserer samme form for løse skema, har vi holdt i alt fem ugers ferie med kids (bortset fra den ene dag, vi pjækkede fra dem …) i løbet af de seneste to måneder, og selvom varmegraderne har lignet en efterårsferie mere end nogen rigtig sommer, er det sgu blæret!

Nu er vi hjemme! Hele Lei Lange-banden har indfundet sig i Vestergade, krapylerne er lagt til ro, nyvaskede og i rent sengetøj, Lange-manden lægger tøj sammen, mens han ser fodbold, og jeg glæder mig til den bananasplit, jeg har købt ind til, som skal køres ned til et par afsnit af ‘Hannibal’ om lidt. Ude godt, men hjemme bedst! (Indtil man har været hjemme for længe, og så er ude bedst igen).
Vi har vores herre-lækre Ford Grand C-Max indtil tirsdag, så i morgen skal vi i Silvan, IKEA og alt sådan noget, jyder gør, når de har bil, og køre en masse op i kolonøjseren, mens ungerne er i vuggestue. Og tirsdag skal jeg ind på Verdens Hyggeligste Kontor, og jeg GLÆDER mig nærmest politisk ukorrekt meget!

Jeg har nedfældet 10 random facts om undertegnede, som kan læses denne søndag, hvis man skulle være til den slags! 🙂

1. Jeg elsker film og serier med maaasser af blod og gys (eksempelvis ‘Hannibal’, ‘Dexter’, ‘Bones’ og så videre), men de seneste fire nætter har jeg sovet enormt dårligt grundet denne last. Alligevel er det mig, der stædigt insisterer på, at vi slutter alle dage med mindst ét afsnit …

2. Jeg ynder at tale sønderjysk, når jeg er hjemme på Als. Jeg vil så gerne holde det ved lige, og jeg prøver stadig at overbevise Jon om, at det vil gavne hans skuespilkarriere at lære denne smukke, syngende dialekt.

3. Efter min brandert til Kopiernes Mors fødselsdag (omtalt her) havde jeg seriøst tømmermænd indtil onsdag. Jeg drikker aldrig mere. Tror jeg.

4. Jeg indtager færre colaer end nogensinde for tiden, fordi min tandlæge sagde, at hun kunne se mine syreskader på 10 kilometers afstand. Jeg ved ikke, hvor længe skammen kan afholde mig, men nu rider jeg på bølgen så længe.

5. Jeg har plantet krydderurter i en palle i kolonihaven! Det ser enormt pænt ud, synes jeg! Se billede nedenfor. 🙂

6. Jeg får relativt tit at vide, at jeg ligner Hanne Boel, fordi jeg har et ret langt filtrum (afstanden mellem næse og overlæbe). Jeg kan aldrig finde ud af, om jeg skal blive glad eller gal.

7. Vi så Andrea Vagn Jensen på Samsø-færgen i eftermiddags. Og det er jo sjovt, idet hun spillede sekretæren i ‘Strisser På Samsø’. Det synes Jon og jeg i hvert fald …

8. Næstefter ‘Sex and the City’-filmene, er de tre ‘Austin Powers’-film dem, jeg har set flest gange. Og jeg synes, to’eren er den bedste.

9. Jeg gad vildt godt have et par Gianvitto Rossi-stiletter, men jeg har endnu ikke kunne tage mig sammen til at bruge alle de penge på én gang på noget, jeg ved, jeg vil få brugt så sjældent.

10. Jeg var 25 år første gang, jeg smagte en milkshake (true story!).

Kolonøjser-idyl!
Kolonøjser-idyl!