mmmakeup

Man har på det sociale medie, Instagram, her til morgen efterspurgt sig detaljer til min makeup denne tirsdag, og jeg efterkommer naturligvis gerne.
Dagens facade er kalket ganske snapt, da morgenen forsvandt for mig. Som kun morgener kan gøre det. Hugo og Berta er som tidligere nævnt begyndt at interagere med hinanden på en måde, der næsten kun kan betegnes som kærligt, og når det sker, står tiden stille i det lille hjem i Vestergade.
Denne morgen stod jeg ved vasken i køkkenet og skyllede havregrød af et eller andet (der er altid et eller andet, man kan skylle havregrød af hjemme hos os). Hugo kom hen til mig og gjorde anledning til at få andel i den skål med blåbær, den kloge dreng vidste befandt sig i min umiddelbare nærhed til venstre på køkkenbordet. Jeg har jo hørt fra diverse skønhedseksperter, at blåbær er proppet med antioxidanter, så jeg efterkom Hugos ønske, gav ham et blåbær, som han omgående proppede i munden med stor tilfredshed, og dernæst gav jeg ham endnu et, som han kunne nyde efterfølgende.
Men i stedet for at gemme til natten, spankulerede min lille søn resolut over til sin søster og gav hende det blåbær, han havde til overs. Imens transaktionen fandt sted, kiggede de begge smilende på deres far og mig, som ville de have ros for at være søde ved hinanden, og det fik de. Vi klappede, så det gjaldede i gården nedenfor, og pludselig var klokken 8.20, og jeg stod i undertøj og sandaler. Og min makeuppung stod altså på kontoret i Pilestræde.

Jeg cyklede hurtigt ind til Townhouse og brugte max 4 minutter på makeuppen – og det er altså det, man kan se resultatet af herover.
Min foundation er Estée Lauders CC-cream, som jeg forelskede mig i under denne betalte romance. Kærligheden er varet ved, og jeg bruger den, når jeg synes, min hud ser træt ud. Og det gjorde den her til morgen, da jeg vågnede alt for tidligt i morges efter et mareridt om, at jeg ikke kun styre min tvillinger et sted på Vesterbrogade, hvorfor de løb rundt ude i trafikken og fik bilerne til at dytte og hvine med bremserne.
Ovenpå CC-creamen har jeg lagt et tyndt lag Tromborg Foundation-pudder, da jeg synes, jeg ellers så lidt shiny ud.
Hele vejen rundt om øjnene har jeg Max Factors consealer (som jeg også bruger her), som jeg synes faktisk er det bedste, jeg har prøvet til at dække mine pigmentforandringer på kindbenene, og mascaraen er faktisk også den fra Max Factor, som jeg bruger i videoen.
Det samme er min rouge, som er den bedste, jeg nogensinde har prøvet. Den giver den fineste glød, og den er kold i farven, hvilket er fint, for så ligner man ikke en lille nissepige. Den hedder ‘Creme Puff Blush 10 Nude Mauve’. Jeg ville bare lige sige det, hvis man skulle få lyst til selv at prøve. 🙂
Mine kindben er fremhævet med en omgang Bronze Goddess fra Estée Lauder, og som eyeliner har jeg brugt en tusch-pen fra L’Oreal, som hedder ‘Super Liner Blackbuster’. Den ligner en sprittusch og er sygt nem at bruge!

Kjolen, jeg har på i dag, er lidt inspireret af Christianes kjole til gårsdagens arrangement for ChriChri (Se hendes kjole her), og den skal jeg nok sørge for at få knipset senere i dag.
Nyd solskinnet! PROMISE!! Åh, jeg havde næsten glemt, hvor nice sommer er … <3