mandag

Endelig! Jeg har sådan glædet mig til lige netop denne mandag. Af flere årsager, faktisk:

1) Solen skinner. Min iPhone lovede solskin i denne uge allerede i starten af sidste uge.

2) Folk er tilbage i Townhouse! Jeg er lidt en tryghedsnarkoman – jeg KAN altså bedst lide, når alle de, der bør være her, er her. Og i dag er kontoret fyldt med folk, der griner, snakker og fyre vitser af. I love it!

3) Modeugen! Det er første gang, jeg skal til modeuge med bloggen sådan rigtigt. Jeg har tigget mig til næsten alle shows i kalenderen, og jeg GLÆDER mig til at kunne nyde det, som jeg ynder at kalde “Roskilde Festival for fashionistas” helt i mit eget tempo – uden andre deadlines eller opgaver end dem, jeg giver mig selv. I den anledning laver jeg i øvrigt ugen igennem små videoer, som jeg løbende uploader til bloggens egen Instagram: @twinpeaksdk.

Weekenden har vi tilbragt relativt offline. Jon, jeg og krapylerne var i Køge for at besøge nogle venner sammen med nogle andre venner – vi var i alt tre par. Hver par havde to (blonde, i øvrigt) børn, og familien, vi besøgte, havde en stor havetrampolin, solen skinnede, og maden smagte awesome. Da alle børnene var lagt i seng, sad vi voksne ude på terrassen indhyllet i tæpper og snakkede om at skændes. Det var faktisk enormt øjenåbnende at tale med andre par i ret lignende situationer om de ting, der kan spænde ben for selv de mest forelskede mennesker.
Min konklusion er i øvrigt, at vi alle er forskellige og derfor skal tage helt forskellige hensyn til hinanden. Nogle er temperamentsfulde, nogle arbejder meget, nogle har brug for plads. Der er ingen universalløsning.
Og dog: Alle som én var vi enige om, at jo mere, man boller, des mindre skændes man. Bum! 🙂

I morges var Jon lige typen, der løb en tur med krapylerne i cruiseren, inden han afleverede dem i vuggestuen! Jeg ville ønske, jeg var sådan, men situationen er den, at klokken i skrivende stund er lidt over 10, mit hår er stadig vådt, og jeg har endnu ikke lagt makeup. 😉
Min mandag skal i dag gå med at nyde kontor-hyggen, besøge Marc Jacobs til event i Magasin, til Vilas arrangement i samarbejde med Røde Kors og i aften til ChriChris fødselsdag slash magasin-lancering. Svigermor har bedt om at låne krapylerne i aften, så jeg tager Jon med til party, og bagefter står den formentligt på pizzaer i Kødbyen. Semi-date!

Jeg håber, nogle af jer, der læser med, stadig har ferie og kan strand-hygge for os andre!
Resten bedes hoppe i kjoler, bobbe håret og hale sandalerne frem fra gemmerne! Ja, sommeren kom sent i år, men nu skal den satme få en omgang, den sent glemmer! 😉