[nellycollage id=450]

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

Okay, jeg kan lige så godt sige det, som det er: Jeg er ganske grøn på Nelly.com!
Jeg har ganske vist shoppet der en gang eller 10, men jeg er (som den observante læser vil vide) ikke den mest opsøgende, når det kommer til affiliate-salg her på bloggen.
(Affiliate er, når en blogger viser nogle produkter i et indlæg, og hvis nogle af læserne så køber produktet, får bloggeren en lille (ret lille) procentdel af salget).

Men nu er jeg blevet inviteret med på Nelly-vognen, og efter misundeligt at have set til, mens alle andre bloggere (i hvert fald de tynde under 30) var med dem til pool-party i blot 24 vilde timer på Ibiza, tænkte jeg, at jeg hellere måtte bide til bolle. Så hermed et indlæg med links til lækkert tøj, jeg selv har udvalgt på Nelly.com!

Det, der overrasker mig så tidligt i forløbet, er denne enormt seje feature, jeg fandt på Nellys hjemmeside! Som samarbejds-blogger kan man logge ind og kreere en collage så let som ingenting – inkluderende links og hele moletjavsen direkte fra kassen! Jeg er målløs! Den slags brugte jeg i mit tidligere liv som digitalredaktør på ELLE timer og dage på at lave i Photoshop, og nu kan jeg gøre det markant lettere på Nellys hjemmeside. Og det er ret sjovt! Så hvem ved, måske er dette startskuddet til lidt flere shopping-indlæg her på siden.

Fredag eftermiddag agerede Krapylerne og jeg heppekor på sidelinjen, mens vores mand/far spillede fodbold et sted i Valby. Hvert år afholder filmnørde-magasinet EKKO en fodboldturnering, hvor folk med tilknytning til filmbranchen kan stille op. Naturligvis valgte alle drengene fra ‘Sommeren 92’ at stille op som et hold med trøjerne, de bar i filmen, og deres holdnavn var selvfølgelig ‘Danmark’!
Ungerne og jeg nåede at overvære både kvartfinalen og semifinalen, og begge kampe endte i straffesparkskonkurrence. Og BEGGE gange vippede Jon den satme ind med siden af foden, da han sparkede som den allersidste for sit hold, og reddede sejren hjem – præcis som han gør det som Christofte i semifinalen i filmen! Første gang, han gjorde det, var han endog kæk nok til at genspille scenen fra 1992 og sluttede af med en Christofte-pirouette. Meget blæret!

I de tre timer, vi var der, forandrede vejret sig fra solskin til sjask-øs-regnvejr tilbage til solskin, og jeg var så glad for, at både jeg og ungerne var iklædt blødt og behageligt jersey-tøj, som både er lækkert at have på og nemt at pille af, når solen atter vinder indpas. Den slags tøj er det bedste i denne svigefulde overgangsperiode mellem indian summer og snasket efterårssjask.
Og derfor har jeg lavet en lille collage helliget det perfekte sensommer/overgangs-tøj: Jersey!
Jersey (eller joggingtøj, som vi kaldte det for 20 års tid siden) er tilgivende overfor kroppen, da det sjældent sidder superstramt, og jeg har selv en del sweatshirts i det bløde materiale. Sådan én kan både matches med en kort lædernederdel eller et par stramme jeans og sneakers. Jeg synes, de er uundværlige i enhver garderobe.
Hvis man er enig, kan man se dem, jeg helst ville lægge på hylden i mit skab i soveværelset her ovenfor. Eller klikke sig ind på Nelly.com her. 🙂

Fru Lange i sweatshirt og læderbuks!
Fru Lange i sweatshirt og læderbuks!