Det er mandag aften, Krapylerne sover de uskyldiges søvn, Jon laver ballade på Halmtorvet, og jeg har en hel liste af ting, jeg skal have ordnet imellem nu og klokken henad 22, hvor jeg plejer at gå så kold som hende blondinen fra Frost.Jeg har haft en del at se til på mit lille bloggeri-kontor i dag, og da jeg klappede computeren sammen for at hente ungerne klokken lidt i tre, lavede jeg simultant hermed en mental liste over de ting, jeg ville fikse, mens jeg spiste karameller i ly af de stille aftentimer, hvor jeg har lejlighedens køkken/alrum for mig selv. 

Jeg skulle besvare nogle mails. Jeg skulle kontakte nogle flyttefirmaer. Jeg skulle sætte én vask over og lægge en anden vask sammen. Jeg skulle skifte sengetøj, rydde op i mine (mange) skabe på badeværelset, sætte billeder i albums og sortere ungernes tøj. Og så skulle jeg pakke. Jon har pakket hele formiddagen OG mens jeg i eftermiddag var på amagerkansk legeplads med ungerne. Og nu skal jeg tage min tørn! 

Men … Klokken 20 viser TV2 andet afsnit af serien ‘Norskov’ i dummekassen, og indtil da sendes ekstremt gamle genudsendelser af Venner på Zulu. Og jeg fryser mine tæer lidt. Og kan man overhovedet sætte rigtigt pris på Tysklands-karameller, hvis man ikke sidder ned, mens man spiser dem …? Jeg har et vanvittigt behov for at slå tiden ihjel i stedet for rent faktisk at bruge den fornuftigt!

Aftenens succeskriterium må således være at få smidt noget tøj i en kasse og ditto med skønhedsprodukterne og ungernes kluns – så må sorteringen vente til på ny adresse. Og hvis jeg vasker hår i aften, kan jeg lade Jon sove længere i morgen, og så tilgiver han mig nok. 🙂

Nu må De have mig undskyldt, jeg skal i gang med at gnaske importerede E-numre, mens jeg googler inspirations-billeder af damer med page, som jeg kan maile til min frisør.

Med ønsket om en (u)produktiv mandag aften – alt efter hvilket hold, man spiller på. 😉