11997313_10153553394336886_1121183633_n

Jeg har ofte ærgret mig over, at Tinder ikke fandtes, dengang jeg var single. Jeg ville have haft det så sjovt med det medie! Da jeg var single, var det stadig lidt pinligt at have en dating-profil på et af de ellers anerkendte score-sites, og ingen af dem havde apps som i dag.
Jeg var til gengæld flittig på facebook, hvor jeg lukkede frække aftaler i flæng, og jeg brugte også en gang eller to FourSquare til at tracke en hunks indtjekninger i nattelivet på en given aften.

Men Tinder er ikke kun romance, champagne, belevne gentlemen og kry kvindfolk – det har jeg forstået. Folk er generelt ikke så åbne omkring deres fiaskoer i den sammenhæng, men jeg har alligevel hørt min del af klagesange over, at Tinder er et bolle-medie mere end en datingmulighed, og fyrene er ikke til at stole på. Siges det.

Forleden faldt jeg over en fantastisk underholdende om end tragikomisk opdatering på en smuk single-venindes facebook-profil. Denne pige er, som jeg kender hende, charmerende, veldrejet, enormt velartikuleret og hun ville helt sikkert banke de fleste af os i Trivial Persuit, hvis hun fik muligheden.
Hun havde aftenen forud for denne statusopdatering været på date med en fyr, hun havde stiftet bekendtskab med på Tinder. Han forekom spændende og stor i slaget og havde inviteret hende på cocktailbar. Hun havde spændt indvilliget, og derefter fulgte en noget kedsommelig date, men kemi kan jo unægtelig være svær at forudse. Sådan gør man sig nogle forsøg, man løber frygtløs ud på banen, man investerer og giver lidt af sig selv. Og i hans tilfælde nogle drinks. Eller det troede hun.

Dagen efter deres date kom der ingen “Tak for i går, søde”-SMS. Der kom heller ingen besked på Tinder eller noget bud med roser. Men der kom derimod en MobilePay-anmodning på 350 kr. Som det eneste. Magen til ustilet opførsel skal man i min bog lede virkeligt længe efter. Forhåbentlig!
Min veninde følte ikke, at fyren var det store tab, så hun tog episoden med hovedet højt og valgte at dele Tinder-katastrofen med os, der er hendes venner på facebook. (Uden navns nævnelse, naturligvis. HUN har nemlig stil).
Og så skete miraklet! Hendes kolleger på arbejdet blev så indignerede over hendes uheld på kærlighedsfronten, at de startede en MobilePay-indsamling, fordi de mente, at det var aldeles urimeligt, at hun skulle betale for de cocktails, når daten nu på ingen måde havde levet op til forventningerne. Indsamlingen endte på 1005,95 kr., og fordi min veninde har mere class end sin date, donerede hun beløbet til Red Barnet.

Således fik historien alligevel en lykkelig slutning – blot en lidt anden, end hun havde håbet på. 🙂