11948165_10153537462766886_1957427249_n

Jeg skal på date i dag! Og det hele var min idé, faktisk.
Det seneste halve år har Jon og jeg været ret gode til at overlade krapyl-bevogtningen til Verdens Sejeste Farmor og i stedet helt nyde babyløst samvær ude i byen. Mange gange har vi faktisk deltaget i putteriet, inden vi er taget ud. Men lige om lidt starter Jon igen med at spille teater om aftenen, og så er der nul aften-snaveri til Mor Lange, og derfor har jeg nu arrangeret den perfekte onsdag!

For et par uger siden, da jeg (som så ofte både før og siden) var i Tivoli med ungerne, så jeg op på Dæmonen, hvor Danmarks ungdom skreg af rædsel, og kom sådan til at savne dengang, Jon og jeg tog i Tivoli for at prøve ting. Jeg har altid ELSKET Tivoli – endog så højt, at jeg i 9. klasse var i erhvervspraktik i Pantomime-teatret (jep, der var noget nepotisme indover, for de tager vist ikke rigtigt praktikanter), og inden vi fik børn, tog Jon og jeg relativt ofte i Tivoli og kørte i karruseller, til vi (jeg) fik kvalme. Men siden barylerne blev født, har vi udelukkende opholdt os på landjorden i haven, og det blev jeg enig med mig selv om at ændre på!

I eftermiddag starter vores livs længste date, siden vi fik unger!
Jeg har nemlig sat Lange-manden stævne udenfor Tivoli allerede kl. 16.15. Svigermor henter børn i vuggestue og underholder dem hele eftermiddagen og aftenen, mens deres unddragende forældre muntrer sig med forlystelser, candyfloss, popcorn og Gud ved hvad ellers resten af dagen! Og jeg glæder mig mere, end da jeg som 19-årig med dårligt håt skulle til Westlife-koncert i Forum!
Vi har talt meget om at tage en dag eller måske en nat af sted uden ungerne på et tidspunkt, men vi har endnu ikke haft anledning til det, så det er ikke noget, vi har rykket på. Modsat mange andre forældre har vi jo også haft held med, at krapylerne stort set altid sover fra klokken 19 til næste morgen, så vi er vant til at have alene-aftner derhjemme med voksentid og den slags, og har måske af den grund ikke haft så meget brug for et pusterum.

Men i eftermiddag skal den have på alle tangenter i Tivoli! Og når vi ikke kan mere, skal vi ud at spise, og hvis det regner, tager vi måske i biffen. Ellers kunne jeg godt finde på at suse tilbage i Tivoli og nappe en omgang mere!
Jeg kender Tivolis pressechef (han er også tvillinge-forælder), og da jeg fortalte ham om dagens date-planer, bad han mig lave en Instagram-takeover, mens vi er der, og jeg sprang naturligvis til hurtigere, end en hest kan rende! Hvis man vil følge vore eskapader, kan dette gøres her: @tivolicph

Med ønsket om en dejlig onsdag! Må den være fuld af pizza-slices, søde SMS’er fra folk, der er cute, impulsive gaver og korte reklamepauser i TV! 🙂