145 kvadratmeter, to toiletter, samtalekøkken og altan! Indskud er betalt, DONG er tilmeldt, lejligheden er vores! I hvert fald til leje. Det føles fuldstændig fantastisk og enormt voksent at kunne leje så meget plads midt i København! Jeg f***ing elsker det! … Og er samtidig ved at omkomme af stress ved tanken om flytningen. Ganske vidst skal vores egendele ikke mere end cirka 450 meter til højre, men hvor kan man dog samle mange ting sammen i sådan et bette hjem. Vi påtænker at holde loppemarked i den nye gård, inden sneen falder. 

Apropos sne, så skal vi fejre jul her. Og jeg skal have et mini-juletræ på altanen. Og vi er kommet tættere på både Kongens og Botanisk Have! 

Lykken er stor! Og det er lejligheden også. Jeg har den sygeste søndags-optur kørende! Tusind tak for alle de søde beskeder og lykønskninger på Instagram, det tog alligevel fusen på mig! <3

Med ønsket om en laber søndag. Fuld af loppis på Nørrebro, pizza i sofaen, Netflix på computeren og måske kærlighed på prøve … 😉