12282907_10153668807196886_971794966_n (1)

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

Jeg fik blogger-krise i tirsdags! Helt og holdent!
Jeg er glad for mode og kluns, bevares, men jeg er jo ingen modeblogger. Dem findes der vildt mange af, og mange af den er knasme dygtige, og jeg er enormt godt tilfreds med det hjørne af Internettet, hvor jeg har fundet en ledig plads til mig selv og min blog.

Men jeg KAN jo godt lide tøj. Derfor takkede jeg ja, da Bloggers Delight på vegne af Nelly.com tilbød mig et sponsoreret indlæg. Opgaven var, at jeg skulle bestille noget tøj af Nellys egne mærker fra deres hjemmeside og lave et indlæg, hvor jeg har det på.
Siden modtog jeg så et såkaldt ‘brief’ fra Bloggers Delight med en lidt mere detaljeret beskrivelse af deres forventninger til mig. Og den indeholdt inspirations-billeder. Virkeligt gode billeder taget af en udenlandsk blogger, som har haft samme opgave som mig. Og som var ung, stram og yderst modeblogger-agtig.
Og hvad værre var, så havde jeg taget et par kilo på, og det skulle vise sig, at jeg altså ingenlunde så fiks ud i den størrelse 36, jeg havde bestilt hjem. En 38 ville have været et bedre valg, men tiden inden udgivelse er desværre for fremskreden, til at jeg kunne nå at bytte.

Tirsdag aften i denne uge fik jeg altså efter Krapylernes sengetid engageret Langemanden i projektet, og pludselig kunne han altså finde sig selv stående dér i nattøj overfor sin trutmundene kone med en lyspære i den ene hånd og en iPhone i den anden. Han var som altid opbakkende og i øvrigt stor fan af både sorte jeans med høj talje og hvid top med åben ryg, som åbenbarede det faktum, at jeg ikke havde BH på. Billederne blev ikke gode (men man kan da ane, at toppen fungerer. Jeg glæder mig til at bruge den til sommer som en eftermiddags-ting, og indtil da tænker jeg at parre den med en blonde-bodystocking!) Jeg knækkede under presset, og fordi jeg i min angst for ikke at være opgaven værdig, ventede jeg til sidste øjeblik og stod derfor tilbage med nogle virkelig ikke fantastiske modeblogger-billeder som det ses øverst. Jeg vil spare jer for dem af mig i sættet nedenfor …

kjole
Sættet herover havde jeg også bestilt. Jeg forelskede mig i det på Nellys hjemmeside for en rum tid siden, fordi det minder mig om Victoria Beckham. Men jeg kan ikke passe det … Bevares, jeg kan liiige klemme mig ned i det, men det billede, der kom ud af det, yder ikke sættet retfærdighed, for det er virkelig pænt! Sættet, altså. Og havde jeg været mere realistisk (i forhold til alle de portioner risalamande, jeg har kørt ned siden oktober), havde jeg købt det i en str. 38, og så ville jeg ikke gå i andet! Nærmest. Det er på 50% rabat lige nu (i anledning af morgendagens Black Friday, tror jeg nok) og kan købes her.

kryds
Toppen fra øverste billede kan købes lige præcis her til den nette som af 229 kr., og bukserne findes her.
En anden sweater, jeg siden er begyndt at flirte lidt med, er den her. Og så ville jeg eeelske at lege julehygge i den her.