barcelonna

For et år siden var jeg i Barcelona lige nu. Jon var ansat på Østre Gasværk, hvor de betalte ham for at gå i stiletter og tale med fistelstemme hver aften i et halvt år. Han elskede det, så jeg elskede det også. Selvom jeg til sidst kom til at kede mig bravt derhjemme. Jeg var på barsel og nød det, men jeg trængte sådan til luft under vingerne. Derfor inviterede jeg min svigermor med til Barcelona, og her tilbragte hun, jeg og krapylerne tre nætter og ditto dage. Og det var lidt en blandet tur.

Den havde sine klare lyspunkter, men overordnet set sov jeg stort set ikke om natten, det stod ned i stænger langt det meste af de fleste dage, og ved en fejl havde jeg bestilt et hotel ganske langt udenfor centrum. Krapylerne var otte måneder gamle, og de var netop ved at bevæge sig fra mælk til skemad, og jeg havde nok ikke helt det mentale overskud, som fik mig til at nyde turen – sådan som jeg i retrospekt ville ønske, jeg havde gjort.
Krapylerne tilhørte (dengang) under kategorien ‘verdens nemmeste børn’, og når Farmor og jeg vandrede rundt i byen i pauserne mellem himlens vandladninger, lå de blot tilfredse og kiggede ud på alle de nye ting, de havde at kigge på. Og jeg var konstant bange for, at de var underfrankerede, synes, det var synd, de ikke kunne møffe rundt for sig selv og frygtede, at de ikke fik nok stimuli. Eller vand. Eller mad. Eller øjenkontakt. Sådan er de fleste nybagte mødre nok.

MEN. Det absolut fantastiske outcome, der var ved turen, er, at jeg kom endnu tættere på min svigermor. Vi deltes i sagens natur sådan cirka om ansvaret for mine arvtagere, og jeg lærte, at hun gør det skidegodt. Hver gang. Det var sundt og dejlig lærdom, og derfor bliver jeg glad, hver gang jeg tænker på turen. Desuden fik jeg dyppet storetæerne i Middelhavet, spiste buffet til morgenmad, havde badekar på værelset og fik shoppet i spanske Zara!

I dag er himlen grå over København, men jeg er vildt glad for at være her. Om tre uger tager jeg en weekend til London med min søster for at danse moderne, mens Jon passer Krapyler, og indtil da har jeg planer om at pynte op til jul i Langehjemmet.

Jeg håber sådan, at nogle af jer, der endnu ikke har svaret min spørgeskema, har lyst til at bruge to minutter på at gøre netop det. Og så håber jeg, alle spiser noget lækkert til frokost (her i Townhouse stod den på McD), ikke får nogen togbøder og bliver tjekket ud af en lækker mand i løbet af i dag. 😉