12207723_10153634586006886_973945125_n

Indlægget er sponsoreret af Kerasilk

I dag kom jeg tidligt hjem fra arbejde, og her fandt jeg Hr. Lange i færd med at hænge rullegardiner op i vores soveværelse. Han bandede, svor og svedte, så jeg overtalte ham i stedet til at cykle med mig ned for at samle Krapylerne op i vuggestuen. De modtog os yderst hjerteligt, og vi blev enige om at tage i Tivoli og spise vafler med softice og syltetøj.

Desværre skal Tivoli naturligvis bruge en god rum tid på at pakke hekse sammen og finde nisser frem i denne tid, så Den Gamle Have var lukket. I stedet sendte jeg Jon i forvejen for at købe vafler os is i Netto, og senere mødtes vi omkring spisebordet i køkkenet.
Her præsenterede vi for første gang i verdenshistorien vores førstefødte og hendes sammensvorne for konceptet chokolade-is!

12202218_10153634601281886_636372341_n
Jon lagde ud med at demonstrere, hvordan man med fordel kan skrotte skeen og i stedet bruge en vaffel som is-transporter, der ligeledes kan bides i. Hugos læringskurve var usædvanligt stejl, og der gik ikke mange minutter, før hans skål var gabende tom.
Berta, derimod, skubbede resolut skålen væk og bad om en banan. En BANAN!
Hvis jeg ikke så tydeligt kunne huske de tretten timer, der gik forud for øjeblikket, ville jeg ikke et sekund tro på, at det blonde, krølhårede barn med ordenssans og sukker-aversioner var mit! Et sekund underholdte jeg tanken om, at Hugo var min biologiske søn, hvorimod hans tvillingesøster var en guddommeligt undfanget skabning, som bare tilfældigvis var havnet i samme livmoder på samme tid. Men så grinede hun en Søren Spætte-agtig latter, som jeg kun har hørt ét andet sted (moi-même). Og så spiste jeg hendes is og talte fordelene ved, at jeg tilsyneladende kun skal dele mit sukker-stash med én anden frem ad banen. 🙂

Først på aftenen tilbragte jeg i dag på Østerbro, hvor jeg i Thomas’ kyndige hænder fik en Kerasilk hårkur – den, jeg omtalte i dette indlæg. Jeg valgte den “milde” version, som holder i 10 hårvaske. Jeg kunne frit vælge, hvilken hår-feature, jeg helst ville have fokus på, og jeg valgte et glansfuldt hår. Jeg har haft grå hår i mange år efterhånden, så jeg har fået farvet hår længe. Og efter en sommer, hvor jeg er blevet blonderet to gange og nu er gået tilbage til mørk, kunne mit hår godt trænge til en god opstrammer. Og boy, oh boy, det fik det.
Thomas gav mig sammen med hårkuren, som i øvrigt kun fås hos Kerasilk-frisører, en hovedbundsmassage, som passede til, og det er den bedste, jeg i mit liv har fået. Jeg har aldrig haft en kæreste, som sådan rigtigt kunne finde ud af at nusse hår, så jeg troede, det var noget med kromosomer, men Thomas kunne denondenlyneme!

Efter kuren dullede han mit hår, og jeg så bragende godt i de tre minutter, det tog mig at sige farvel og komme ud til min cykel. For udenfor snusk-regnede det, så da jeg satte mig ved middagsbordet i residensen, var jeg knap så Hollywood-værdig, men mit hår er blevet silkeblødt og glansfuldt. Nu skal jeg rigtigt nok klippes på torsdag, men det er ikke længere nødvendigt, vil jeg mene. Så hvis man har langt hår, vil jeg anbefale sådan en Kerasilk salonbehandling nu og da. Hvis det var noget, kan man spotte den nærmeste salon, der tilbyder behandlingen, her.