12468154_10153725400831886_1370949804_n

Indlægget er sponsoreret af Nutella.

Endelig kan jeg dø lykkelig! Jeg er godt gift, har to søde, sunde og raske børn (7-9-13), OG! OG, OG, OG!! Jeg er ambassadør for Nutella! NUTELLA! Jeg har altid elsket Nutella med samme hengivenhed, som man elsker en hund i sin barndom, og det her svarer til, at hunden en dag vendte sig om og åbnede sin hundemund og med den sødeste hundestemme sagde “Jeg elsker også dig, MM!” (I hope, you catch my drift …)

Jeg er ambassadør for Nutella i januar!
Og grunden til, at denne ære er blevet mig tildelt er, at Nutella d. 11. januar lancerer en app. Egentlig er der vel tale om en genlancering, for appen fandtes også sidste år på samme tid. Det var en gimmick, som blev så populær, at Nutella-guden atter har set nådigt på os. Yes, Nutella-fans – I har gættet rigtigt! Atter engang er det blevet muligt at få special-fremstillet labels til sin Nutella-krukke med eget navn. Det er så såre simpelt, at man bare går ind på app’en, som fra d. 11. januar kan hentes her, hvor man skriver det navn, man gerne vil have til at stå på sin krukke (maksimalt 14 tegn), og så printer man sin label ud og limer den på sit glas!

12421671_10153718091181886_2080503986_n
Nutella kommer til at have nogle fortrykte labels, som man kan printe, hvor der står nogle prædefinerede tekster, og det er nu, det bliver sjovt. Jeg har nemlig fået lov at udlodde gratis Nutella blandt de, der vil være med til at finde på de sjoveste, hyggeligste, mest romantiske og dejligste forslag. Vi kårer fem vindere, som offentliggøres d. 6. januar, og disse får alle Nutella tilsendt med lige præcis deres geniale påfund på etiketten.
Som man kan se på billederne, har jeg naturligvis anvendt min ambassadørstatus til at få trykt nogle labels, som gør det meget let at enes om Nutellaen her i Langehjemmet. Den kvikke læser vil også bemærke, at der er to krukker med mit navn på – en til hjemmebrug og en til kontorbrug. Som det sig hør og bør. Og nej, det er ikke mig, der spiser tun, i øvrigt.

Jeg glæder mig herre-meget til at læse jeres kreative Nutella-forslag i kommentarfeltet herunder! Eneste anmærkninger er følgende:
– Husk, at der er plads til højst 14 tegn på krukken
– Nutella er i sin inderste kerne et morgenmadsprodukt. Nok er vi mange, der også nyder Nutella i andre sammenhænge end sammen med appelsinjuice og croissanter, men i denne konkurrence vil vi gerne vende tilbage til Nutellas sande budskab. Så tænk i morgenmads-øjemed, når I lader bøtterne rotere.
– Bliv nu ikke dirty. Jeg er ambassadør, for Søren. Hold venligst kammertonen. 😉