Kald lige det, jeg laver, for “arbejde” én gang til! I dare you!

I dag gik jeg tidligt fra kontoret, idet Jon og jeg skulle til par-luksus-lækkeri hos Ni’mat Spa. Det er nemlig en del af et sponsoreret indlæg, som kommer på bloggen senere. Jeg fik valget mellem at have Jon med, og så ville vi begge få en massage efterfulgt af en portion sushi i rare omgivelser, eller også kunne jeg komme solo og få en længere massage og velsagtens endnu mere sushi selv. Jon fedtede godt og grundigt, så vi endte med mulighed A. Og således henslængte vi i fællesskab eftermiddagen i en klor-suppe, hvorefter vi blev æltet i bund og derefter spiste dyr fisk! Damn straight!

I aften, når Krapylerne er kravlet til Drømmeland, skal vi ud og spise den middag på restaurant Maven, som Jon gav mig i fødselsdagsgave, og som vi ikke kunne nå den dag, han havde bestilt den, og efter indtaget måltid skal vi til premiere på filmen CREED. På Fields! Nu har jeg intet imod storcentre, jeg har blot aldrig rigtigt forbundet det sted med glamour. Men rygtet har det, at deres nye biograf er umagen værd – omend jeg nok laver de lange rober hænge i skabet.

En overskudsagtig onsdag fra Langehjemmet, hvor jeg nu vil lunte ud på badeværelset og forsøge at få mit hår til at se ud, som om en dame ikke for nylig (meget til min fornøjelse) har masserer min hovedbund med mandelolie! 🙂