april 2007
Min mand (den stakkel) faldt over en gammel harddisk fuld af billeder af mig i mine velmagtsdage, mens vi ryddede op i flyttekasserne. Billederne udgør et nærmest episk sammensurium af underlig tøjstil og forskellige frisurer, og de billeder, jeg deler i indlægget her, stammer alle fra de otte måneder, hvor jeg i 2007 boede i Berlin. Nu er det ikke fordi, jeg går rundt og bryster mig af at have nogen videre fantastisk stil den dag i dag, men jeg synes alligevel, jeg har formået at bevæge mig væk fra den forvirring, der herskede for blot otte år siden …

Jeg synes jo sådan set ikke ikke, det er særligt langt tid siden, disse billeder blev fotograferet, men når jeg tager i betragtning, hvor meget yngre, jeg synes, jeg ser ud, kan jeg næsten ikke holde ud at tænke på, hvordan jeg mon ser ud, når jeg fylder fyrre. 🙂

Verdens bedste ferie-outfit: Kærligheds-rødt pandebånd og øreringe med badesandaler. Naturligvis!
Verdens bedste ferie-outfit: Kærligheds-rødt pandebånd og øreringe med badesandaler. Naturligvis!
Hvis man vil være stensikker på, at håret bliver, hvor man ønsker, skal man blot binde det fast med lædersnor. Stramt!
Hvis man vil være stensikker på, at håret bliver, hvor man ønsker, skal man blot binde det fast med lædersnor. Stramt!
Små blomster og læderstøvler.
Små blomster og læderstøvler.
MM med tyskergarn. Det måtte jo ske! Babuska-dukkerne i ørene har jeg heller ikke ord for.
MM med tyskergarn. Det måtte jo ske! Babuska-dukkerne i ørene har jeg heller ikke ord for.
Technofest på Weekend i Berlin - naturligvis med selvlysende smykker!
Technofest på Weekend i Berlin – naturligvis med selvlysende smykker fra H&M.
Den ultimative berliner-cykel, som blev stjålet så snart, jeg flyttede hjem til Nøfrrebro (selvfølgelig). Her i buksenederdel og Converse (selvfølgelig).
Den ultimative berliner-cykel, som blev stjålet så snart, jeg flyttede hjem til Nøfrrebro (selvfølgelig). Her i buksenederdel og Converse (selvfølgelig).
Se lige min mobil!
Se lige min mobil! Det var før Instagram. 😉
Vintage Hawaii-kjole, slidte jeans og en dejlig, hvis cheerleader-støvle...
Vintage Hawaii-kjole, slidte jeans og en dejlig, hvid cheerleader-læder-støvle…
90'er-garn og vilde øreringe.
90’er-garn og vilde øreringe.
Mig og min veninde, Hanne, med hvem jeg tilsyneladende delte en kærlighed for hårbånd fra American Apparel. Til gengæld er jeg alene om det slidte, sorte hår ...
Mig og min veninde, Hanne, med hvem jeg tilsyneladende delte en kærlighed for hårbånd fra American Apparel. Til gengæld er jeg alene om det slidte, sorte hår …