Fotografi den 22-12-15 kl. 12.25 #3

Grunden til, at jeg ser så selvfed på billedet ovenfor er, at det simpelthen er lykkes mig at komme igennem min første videoblog. Mine tæer er krumme og kolde, og jeg kan da ærgre mig over, at jeg har formået at filme det hele lidt nedefra, så min hage minder liiidt mere om Bruce Willis’ end den ellers gør. Men på den anden side har han jo alle dage været en flot mand!
Jeg er gået helt i hegnet i forhold til det, jeg lærte på ELLE om, at en video aldrig må være længere end lige omkring tre minutter, da folk ellers ikke gider se den til ende.

Det heldige er, at man som læser/seer her i firmaet helt selv må bestemme, om man gider glo og høre på mig i samtlige 16 minutter! Og min forsigtige bøn er, at man vil poste en kommentar herunder og lade mig vide, om dette medie er et, der holder for mig, eller om jeg bare skal holde mig til skriveriet. Begge dele er sådan set cool med mig, så der er ingen forkerte svar. 😉

Videoen kommer her. Og det indlæg, jeg omtaler undervejs, er dette her.
God fornøjelse! … I hope!