Segolson_MF_DK_Mette-Marie_Look_3_fin

Indlægget er sponsoreret af Max Factor og ELLE Danmark.

Endelig er sidste “sæson” af mit samarbejde med ELLE og Max Factor kommet for en dag!
Jeg var jo i Stockholm i efteråret, hvor jeg fik taget tre billeder af tre forskellige slags makeup, som Mina Ingerslev komponerede.
Den opmærksomme betragter vil måske opdage, at jeg faktisk havde en ret dårlig øjenvippe-dag netop den dag. Jeg tror, jeg havde været en kende for hidsig i afrensningen af min makeup i den forgangne uge (Ja, det ved jeg godt, man ikke må), for i hvert fald manglede jeg et par vipper på det ene øje, og det skabte et “hul” i min række af øjenvipper, hvilket generede Mina grænseløst. Ifølge retningslinjerne måtte hun nemlig ikke klistre kunstige vipper på mig, da vi jo gerne skulle bevise, at alle ville kunne lægge den makeup, jeg har på i videoen, med de samme produkter.
Men det gik da! Og mascaraen er faktisk rigtigt god til at forlænge vipperne.


Flere har i de tidligere indlæg af denne type bedt om en lidt mere udførlig forklaring på, hvordan Mina har båret sig ad. Derfor har jeg i denne omgang nappet beskrivelsen fra den advertorial, der i øjeblikket kan ses på ELLEs hjemmeside her. Looket hedder ‘The New Nude’, har meget fokus på at lave en lækker hud og er meget i stil med det, jeg selv kører til hverdag. Hvis jeg skulle til fest, ville jeg nok bare lige fyre op for lidt mørkere læbestift.

Mina gjorde sådan her:

– Skab en jævn hudtone med Miracle Match Foundation, og påfør Mastertouch Concealer under øjnene og omkring næsen.

– Markér kindbenene ved at lægge Bronzer 02 langs kindbenets højeste kant, og påfør lidt bronzer med en øjenskyggebørste i en blødoval på øjenlågene. Læg derefter Excess Shimmer Bronze på hele øjenlåget og ved midten af den nederste vippekant. 

– Påfør blush med fejende cirkelbevægelser på kindens mest fremtrædende punkt.

– Udfyld øjenbrynenes form og gør dem jævne med øjenbrynsblyant Hazel 02. Understreg blikket ved at kombinere Glamour Extension og Clump Defy Mascara. Lav det første mascarastrejf med Glamour Extension Mascara på oversiden af de øverste vipper for at give et bedre og mere holdbart løft. Skift derefter til Clump Defy Mascara, da den er perfekt til at adskille vipperne.

– Top til slut læberne af med Colour Elixir Lipstick I farven Simply Nude og lidt lipgloss for ekstra glans.

De produkter, der er brugt i mit face, er disse:

1. Excess Shimmer Eyeshadow Bronze Brown 89,-

2. Excess Shimmer Eyeshadow Copper 89,-

3. Creme Puff Blush Alluring Rose 99,-

4. Colour Elixir Lip Gloss Lustruous Sand 99,-

5. Colour Elixir Simply Nude Lipstick 109,-

6. Mastertouch Concealer 89,-

7. Masterpiece Glamour Extension Mascara 129,-

8. Clump Defy Mascara 149,-

9. Miracle Match Foundation 149,-

Man kan få alle Max Factor-produkterne online hos Matas.