12483537_10153732283576886_720281714_n

Mine to små kærlighedsklumper slog i dag kollektivt øjnene op til en meget mørk og kold verden allerede klokken 5.30. Jon og jeg nåede lige at blive enige om, at det var alt for tidligt, før han faldt i søvn igen, og jeg tog martyren på skuldrene og ungerne med ind i stuen. Her spiste vi rosinboller og så russisk tegnefilm (de elsker det skidt) i en time, hvorefter vi byggede togbaner til den store guldmedalje.
Da Jon vågnede, gik jeg i seng igen og sov en times tid, og da det blev tid til ungernes middagslur, nappede jeg endnu en lur a’ to stive timer.

I skrivende stund er Jon til premiere på Quentin Tarantinos seneste western i Imperial. Egentlig havde jeg glædet mig masser, men da dagen endelig kom, kunne jeg på ingen måde forestille mig at skulle i stiletter og krigsmaling, så lige nu har jeg trykket ‘mute’ på Coming To America inde i flimmeren, og om lidt skal jeg så BEDRAG på DR1. Og der er Oreos i skabet over ovnen i køkkenet. Life in 2016 is good! 🙂
Billedet ovenfor tog jeg fem minutter i sengetid, og stoleanretningen i baggrunden, som mest ligner noget, der hører hjemme på en pensionists glas-overdækkede vinter-altan, er Krapylernes nye sofa-stole. Dem fik de af deres farmor i julegave, og vi elsker dem alle sammen. Lounge-stole i småbørnsstørrelse! Aldeles fremragende koncept!

Jeg har i øvrigt svaret på 20 spørgsmål på bloggen bittebitte i dag – læs det her, den der lyster. Jeg vil holde den kort denne aften og efterlade jer, der læser med, med ønsket om en god første søndag i ’16! Husk, at det dér med nytårsforsætter først tæller fra i morgen … 😉