12660280_10153789089926886_1996961667_n

Indlægget er sponsoreret af AirWick Life Scents

I al den tid, vi boede i Vestergade, var jeg sådan set ret utilfreds med vores soveværelse. Det var relativt stort, men det var ikke hyggeligt, og jeg er ikke det store indretningsgeni, så jeg kunne ikke lige hitte ud af, hvad det var, der manglede.
Nu, hvor vi er flyttet, har vi jo selvsagt fået nyt soveværelse. Vores soveværelse er faktisk by far det største rum i hele lejligheden, hvorfor vi også har en kontorplads dernede. Selvom særligt Jon er modstander af, at der skal være noget som helst elektronisk i et soveværelse. Men det til trods har jeg faktisk også fået sneget et væghængt TV derind. Det er meget sjældent, det bliver brugt, men eksempelvis i tirsdags så jeg en film på Kanal4, og samtidig var jeg ved at dratte om af træthed. Så synes jeg ikke, der er noget, der er hyggeligere og mere hotelagtigt, end at bruge en reklamepause på at fjerne makeup og børste bisser for derefter at kravle ned under alle dynerne, se de sidste ti minutter og så lægge mig til at sove.

12695855_10153789089651886_787353687_n
Vores soveværelse er et dejligt rum, synes jeg!
Hvor morgen, når ungerne vågner, haler vi dem med ind i dobbeltsengen, men de slår som oftest øjnene op med en grubsk trang til havregrød, så hyggestunden er kort. Bortset fra morgenstunden bruger ungerne ikke megen tid i vores soveværelse – det er er vores! De voksnes frirum! I love it.
Jeg har indrettet mig et lille hjørne på en kommode, hvor de ansigtsmasker, jeg bruger for tiden, står. Når jeg så iler forbi dem, minder de mig om, at jeg snart skal tage mig tid til at lege minispa. Og det gør jeg så engang imellem.
Jeg sætter god musik på, slukker det meste lys, lægger en ansigtsmaske og pakker mig ind i min Karmameju-badekåbe. Mens ansigtsmasken gør sin thing, kan jeg finde på at lakere negle, barbere ben eller simpelthen bare se ‘Luksusfælden’ i sengen.
I forgårs havde jeg ved denne hyggestund selskab af endnu et duftlys fra AirWick Life Scents serie. Det skifter både farve og duft undervejs og er designet til, at man slapper mere og mere af. En noget vindende kombination, skulle jeg mene.

12696027_10153789089761886_2000556348_n

Under det sidste indlæg, jeg postede om AirWick Life Scents lys, var de rnogen, der spurgte til parfumestofferne i lysene, og her har jeg udbedt mig et ekspertsvar fra folkene bag produktet. Her har jeg lært, at det er helt normalt, at duftlys indeholder parfumestoffer, som er med til at give de dejlige og friske dufte. For AirWick-duftlysenes vedkommende indeholder de et meget udbredt parfumestof, der bliver brugt i en lang række forskellige produkter – bl.a. rengøringsmidler. Ikke desto mindre anbefales det, at parfumeallergikere for en sikkerheds skyld ikke anvender produktet for at beskytte dem mod eventuelle allergiske reaktioner.

12666310_10153789090041886_577193802_n
Det særlige ved AirWick Life Scents er det, at lyset skifter farve og duft undervejs.
En ”duftakkord” opstår, når forskellige duftelementer/noter harmonerer. Når man eksempelvis investerer i et lys med æble- og kanelduft, så mærker man netop de to dufte samtidig, når lyset er tændt, og det skaber en endimensionel oplevelse af duften, som aftager med tiden – i modsætning til dufte i det virkelige liv. Og dete r så her, AirWicks duftlys er anderledes.  I stedet for at mærke flere dufte samtidig, vil man fornemme, hvordan de veksler mellem forskellige duftakkorder, sådan at man får glæde af alle duftene i stedet for, at de blander sig sammen. 🙂

AirWick Life Scents kan købes i Føtex og Bilka.