12789781_10153834520791886_641807228_o
Som nævnt i går er vi i øjeblikket gået all in på at få fikumdikket detaljerne på plads i Langehjemmet!
Forleden købte jeg i den anledning en halvdyr (synes jeg. Nu er det jo aldeles individuelt, hvor mange gysser folk spenderer på interiør) lampe fra Gubi, og i går gjorde jeg så et køb i den helt anden ende af skalaen.
Jeg har nemlig længe skamflirtet med et grønt marmorbord, som i min optik tilhører den absolutte elite indenfor sofaborde. Det er det her, og jeg er vild med alt ved det – undtagen prisen. Det koster nemlig på den onde side af 6.000 kr. Jeg var alligevel tæt på at gøre det! Jeg tænkte, at nogle gange SKAL man fyre den af, og så ville vores sofabords-issues for evigt være løst, vi lever kun én gang og alle de andre ting, man siger til sig selv, når man er forbrugs-liderlig.

Men så læste jeg lidt op på bordet, og her erfarede jeg, at den grønne marmor, som ganske vist er let larkeret, er at sammenligne med ubehandlet træ. Det vil sige, at hvis man efterlader et glas vand (hehe, jeg mener selvfølgelig cola) på det natten over, og det laver en ring, vil denne ring være fanget i bordet for evig tid. Derfor skal bordet rengøres tit og ofte med særlige rengøringsmidler og altså behandles som skrøbeligt gods.
Det er så nu, jeg kunne skyde skylden på ungerne og skrive, at det ville være en tossedum investering med to børn på to år i husholdningen, men grunden til, at jeg satte en streg over købet, er faktisk mig selv. JEG er for tossedum til at leve sammen med noget så delikat.

Derfor gjorde jeg det næstbedste! Jeg strøg i Søstrene Grene og købte et grønt marmorbord med sorte ben, og derefter fes Jon ned i en street-butik og købte en guldfarvet spraymaling, og VUPTI! Nu har vi noget, der ligner RET meget til en samlet værdi af lige under 400 kr.! Og bordpladen er ikke det mindste skrøbelig! Jeg viser bordet frem så snart, vores nye gulvtæppe er kommet hjem fra Ellos. Det skal jo se ordentligt ud. 😉

Mens jeg var i Søstrene Grene, samlede jeg deres seneste katalog op, hvor de reklamerer for deres nye interiør-kollektion, som kommer i butikkerne d. 10. marts. Hvis man er til designklassikere, vil man enten elske eller hade de stole, de lancerer, for de ligner virkelig noget, Eames har lavet. Kan man kun lide originalerne, synes man nok, de er patetiske, men er man (som jeg) egentlig mere optaget af den samlede stemning, vil man elske dem! Hvis ikke vi i vor familie spildte så meget under aftensmaden, ville jeg straks købe fire til at stille rundt om spisebordet!

Jeg skal som et minimum have nallerne i nogle af deres glaserede urtepotter, og så ryger der nok også nogle puder i kurven. 🙂
Deres katalog kan ses her, hvis andre skulle være interesseret.
Skærmbillede 2016-03-03 kl. 11.53.11