vinderbilledet

Indlægget er sponsoreret af Tetris A/S.

Jon og jeg har ikke haft verdens bedste nat. Det har Krapylerne heller ikke, og de to ting hænger ligesom sammen.
Ungerne vågnede klokken 23, og så tog det Faren og mig fire kollektive timer at få dem overbevist om at drøne tilbage til Sovstrup igen. Og der blev de så til klokken 7. Mere kunne det ikke blive til.

Et andet sted, jeg til gengæld har tilbragt min tid i dag, hvor jeg ellers ikke kommer så ofte, er i Ørestad! Nuvel, vi har efterhånden fået en hel lille søndags-tradition ud af at drage på Fields, hvor vi leger i Capella Play og efterfølgende spiser buffet og bernaise Dalle Valle, og det var da også ungernes destination! De tog nemlig i legeland med deres moster denne eftermiddag, mens Jon og jeg fortsatte til Arenakvarteret i Ørestad. Her skulle vi nemlig se et af de rækkehuse, som er ved at blive bygget i Skovkvarteret. Når man står på øverste etage i en af de tre-etages høje boliger og kigger ud over Kalvebod Fælled, er det totalt som at være hjemme på Als, hvor mosekonen i øvrigt brygger lige så lystigt. Jeg så både marker, fasaner, traktorhjulspor, tjørnekrat og alt muligt andet, som jeg ville elske at sende mine unger ud i, mens jeg lavede aftensmad i stueetagen! Drømmen om en dag at flytte til Ørestad er ikke blevet mindre for mit vedkommende. Langemanden skal nok lige masseres lidt mere, men min erfaring siger mig, at man kommer langt med venlige ord, dåseøl og en god bredbåndsforbindelse.

Hvis man kunne tænke sig at se det hus, vi så, som de næste måneder fungerer som en form for “prøvehus”, kan man komme til housewarming allerede på næste søndag, faktisk. Læs mere her. Og metroen går altså LIGE til døren. Jeg kan få anbefale et smut forbi Gorms Pizza eller Dalle Valle (hvor børn under 3 år spiser gratis – I freaking love that) i Fields på vej hjem.

Tanken med Skovkvarteret er jo, at der bliver skabt et hyggeligt mikromiljø derude med Fælleden som nabo og stadig kun en kort metrotur til byen. Der bliver plantet en ordentlig røvfuld træer, og der kommer til at være butikker, caféer og alt muligt andet. Og så en masse familiehuse. Meningen var egentlig, at jeg i dette indlæg ville skrive en masse om Ørestads-fordomme, men jeg kan sgu ikke komme på nogen, når det gælder den ende af øen. Personligt vil jeg hellere have klask med en våd søndags-avis end bosætte mig bare i nærheden af Holmbladsgade, men derude i Ørestaden er der altså mere idyllisk, end man kan tillade sig at håbe på så tæt på byen! Bevares, det hele er én stor mudret byggeplads lige nu, men det bliver fantastisk om bare et år!

Fra i morgen og en uge frem kommer jeg i øvrigt til at lave en bette Instagram-takeover på @tetrisas. Tetris A/S er det selskab, der står for byggeriet af Skovkvarteret, og på deres insta vil jeg hver dag i den kommende uge vise eksempler fra min egen bette hverdag på, hvorfor JEG elsker at bo, leve og arbejde i byen. Og jeg vil fortsat opfordre jer til at gøre det samme (hvis I deler den følelse) og bruge hashtagget #BoArbejdLevIByen.

APROPOS netop det hashtag, så er det på tide at løfte sløret for, hvem der har vundet præmien, som jeg udloddede sammen med Tetris A/S i sidste uge. Tetris har været lykkens pamjulefis og har fundet vinderbilledet, som ses øverst i indlægget her. Billedet er taget af Louise Black – og TUSIND tillykke til dig! Du hører fra de venlige folk fra Tetris A/S. 🙂