12921157_10153917123436886_299447833_n

Pizzaerne er spist, køkkenet er ryddet op, ungerne er puttet, og Jon er taget i teatret! Jeg har læst Se & Hør og spist det meste af det slik, der ses på billedet, og lige nu sidder jeg og stirrer ud på min altan med hjerter i øjnene og glæder mig åndet meget, til det bliver ti grader varmere. Lyset derude er så fint om aftenen. Selvom man ikke kan se solen, kan man se HIMLEN, og den ser så forårsagtig ud! Jeg ser for mig, at Langemanden og jeg lader tiden henslæbe der på sommeraftner med gin/tonic og UpWords inden længe. <3

Nåh, men nu skal vi til det!
Jeg har ikke set et eneste afsnit af X Factor, men alle, jeg har mødt i dag, har insisteret på at fortælle mig, at der er finale i aften. Derfor påtænker jeg at se og høre det med et halvt øre samtidig med, at jeg svarer på spørgsmål her på siden! Vild Med Dans findes jo ikke før igen til efteråret, og jeg har sgu savnet Freitags-Fragen!

Lige så længe, der er X Factor, svarer jeg således på alt, jeg bliver spurgt om i kommentarfeltet herunder.
Ih, jeg håber, der er nogle, der er game! Let’s go! 🙂