wpid-wp-1464706922347.jpg

Jeg har aldrig rigtigt troet på “recovery dates”. Altså hvis første date var dårlig, synes jeg ikke, der er grund til at gentage fadæsen. Jeg har veninder, der er faste tilhængere af at give kemien en ekstra chance, hvis manden ellers er rigtig på papiret, og jeg kender sågar en lady, der er gift på 10. år med en mand, som hun kun takkede ja til anden date, fordi det var efterår, og hun kedede sig.

Og min første tur rundt om blokken med SnapChat var altså ikke en vinder. Jeg forstod ikke konceptet! Jeg kunne ikke se, hvad hypen kom af, da jeg synes, Instagram er meget finere og mere æstetisk. Men mange damer sagde til mig, at jeg skulle give mediet en chance til. At de, med deres kendskab til mine præferencer vidste, at jeg ville komme til at holde af Snappen, hvis jeg bare lagde mig i selen.

Og så prøvede jeg sgu alligevel igen! Og med et par tilløb er jeg begyndt at fange pointen! Sgu! Jeg synes, det er herreskægt at køre mit eget lille reality-show af derinde med små videoer, så de sidste par dage har jeg sat mig solidt bag roret og har fyret den AUF!
Jeg savner stadig lidt den interaktion, der er på Instagram og på bloggen, hvor man jo kan kommentere og få en lille sludder i kommentarfeltet.
Men altså, jeg er der! Nu kører bussen! Mit brugernavn er mmleilange! Snap!

I skrivende stund ligger jeg på ryggen ved poolen på Ystad Saltsjöbadet i selskab med omkring 12 andre bloggere. Nogle snapper, nogle instagrammer, og nogle har gang i straight up bikini-photo-sessions i vandkanten!
I aften skal vi spise middag og drikke sjusser i restauranten, og jeg havde egentlig pakket noget ret chillet tøj til i aften, da jeg tænkte, at vi jo bare er os, og at et spahotel ikke lægger op til sylespidse stiletter og stramme kjoler.
…… Men så kom jeg til at tjekke Sandra Willers SnapChat, hvor hun postede et billede af sit valg af påklædning til i aften, og så RØG jeg ned i Designer’s Remis og brugte en lille formue. Mest af alt fordi, jeg lige har fået lommepenge, og fordi jeg havde lyst til en ny kjole, men den må da kunne trækkes fra på en eller anden SnapChat-relateret konto! 😉

Jeg håber, at I derude har det bare halvt så fint, som jeg har her på den stribede madras med en cola i hånden og udsigten til en bøf i aften og en nat fuld af uafbrudt søvn, for så er der sgu ikke meget at ryste på hovedet over. 🙂
Møs fra MM. <3